Moto skup u Sefkerinu: Fire Wheels dobri domaćini, defile i rok koncert (video)

11/09/2022

Fire Wheels dobri domaćini, defile i rok koncert 

SEFKERIN, 10. septembar 2022 – Nakon par godina pauze zbog pandemije koronavirusa, u Sefkerinu je ponovo održan moto skup u organizaciji lokalnog Moto kluba „Fire Wheels“.
Za razliku od prethodnih godina kada je ovaj moto skup održavan u avgustu, ove godine Sefkerinci su imali termin u septembru što je uticalo da se ovaj hepening umesto tri, skrati na dva dana.
I pored toga poseta je bila solidna, došli su bajkeri iz brojnih nacionalnih klubova, ali i brojni građani kojima je ova manifestacija bila zanimljiva. Manifestaciju je preko konkursa za udruženja podržala lokalna samouprava, a moto skup su posetili zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov, pokrajinski poslanik Predrag Ginculj i predstavnici Mesne zajednice Sefkerin.
Ispred sefkerinskog moto kluba, Miroslav Marković je istakao zadovoljstvo što je ova popularna manifestacija nakon par godina pauze nastavljena, poseta je dobra, a očekuje sa da bajkeri pristignu u većem broju tokom večerašnjeg koncerta.

Fire wheels; Foto/Glas Opova

„Zadovoljni smo da smo uopšte uspeli da organizujemo moto skup posle tri godine pauze zbog korone. Kod nas vole ljudi da dođu, Sefkerinci su gostoljubivi, mi volimo ljude da ugostimo, što naravno može da se vidi. Odziv je sasvim dobar, mi smo mali klub, a ovo je taman kako treba i shodno našem klubu i našem mestu.
Predsednik Moto asocijacije Srbije Rade Marković uputio je pohvale organizatorima.
„Kao domaćini Sefkerinci su najbolji na svetu. Dolazimo svake godine, dolazićemo i dalje. Pasulj je bio za medalju, čista desetka, svi su sipali dva puta“, rekao je prvi čovek Moto asocijacije Srbije.
Gosti su bili tradicionalno zadovoljni gostoprimstvom i organizacijom Sefkerinaca, a posebno ističu kuvara i pasulj iz kazana koji je spremljen za ručak.
Oko 17:30 časova iz Sefkerina je krenuo defile učesnika, koji je prošao kroz Sefkerin i Opovo, sa zadržavanjem kod opovačke galerije, a uveče je održan rok koncet gde je nastupio bend Falkonci sa svojim muzičkim gostima.

Moto skup u Sefkerinu 2022; Foto/Glas Opova

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije