Moto skup u Sefkerinu: Fire Wheels dobri domaćini, defile i rok koncert (video)

11/09/2022

Fire Wheels dobri domaćini, defile i rok koncert 

SEFKERIN, 10. septembar 2022 – Nakon par godina pauze zbog pandemije koronavirusa, u Sefkerinu je ponovo održan moto skup u organizaciji lokalnog Moto kluba „Fire Wheels“.
Za razliku od prethodnih godina kada je ovaj moto skup održavan u avgustu, ove godine Sefkerinci su imali termin u septembru što je uticalo da se ovaj hepening umesto tri, skrati na dva dana.
I pored toga poseta je bila solidna, došli su bajkeri iz brojnih nacionalnih klubova, ali i brojni građani kojima je ova manifestacija bila zanimljiva. Manifestaciju je preko konkursa za udruženja podržala lokalna samouprava, a moto skup su posetili zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov, pokrajinski poslanik Predrag Ginculj i predstavnici Mesne zajednice Sefkerin.
Ispred sefkerinskog moto kluba, Miroslav Marković je istakao zadovoljstvo što je ova popularna manifestacija nakon par godina pauze nastavljena, poseta je dobra, a očekuje sa da bajkeri pristignu u većem broju tokom večerašnjeg koncerta.

Fire wheels; Foto/Glas Opova

„Zadovoljni smo da smo uopšte uspeli da organizujemo moto skup posle tri godine pauze zbog korone. Kod nas vole ljudi da dođu, Sefkerinci su gostoljubivi, mi volimo ljude da ugostimo, što naravno može da se vidi. Odziv je sasvim dobar, mi smo mali klub, a ovo je taman kako treba i shodno našem klubu i našem mestu.
Predsednik Moto asocijacije Srbije Rade Marković uputio je pohvale organizatorima.
„Kao domaćini Sefkerinci su najbolji na svetu. Dolazimo svake godine, dolazićemo i dalje. Pasulj je bio za medalju, čista desetka, svi su sipali dva puta“, rekao je prvi čovek Moto asocijacije Srbije.
Gosti su bili tradicionalno zadovoljni gostoprimstvom i organizacijom Sefkerinaca, a posebno ističu kuvara i pasulj iz kazana koji je spremljen za ručak.
Oko 17:30 časova iz Sefkerina je krenuo defile učesnika, koji je prošao kroz Sefkerin i Opovo, sa zadržavanjem kod opovačke galerije, a uveče je održan rok koncet gde je nastupio bend Falkonci sa svojim muzičkim gostima.

Moto skup u Sefkerinu 2022; Foto/Glas Opova

pročitajte još i

Susret veterana folklora Srbije: Čigra po sedmi put u Žitištu

Susret veterana folklora Srbije: Čigra po sedmi put u Žitištu

Susret veterana folklora Srbije: Čigra po sedmi put u Žitištu OPOVO, 28. mart 2023 -  U Žitištu se od 11. marta do 8. aprila održava jedna od najstarijih etno manifestacija u ovom delu Srbije pod nazivom Susret veterana folklora Srbije „Spomenar“. Ove godine se...

Društvo: Održana Osnivačka skupština Udruženja preduzetnika

Društvo: Održana Osnivačka skupština Udruženja preduzetnika

Održana Osnivačka skupština Udruženja preduzetnika OPOVO, 27. mart 2023 – U opovu je 23. marta održana Osnivačka skupština novoformiranog Udruženja preduzetnika Opštine Opovo. Na osnivačkoj sednici su izabrani članovi Upravnog odbora – Zlatka Ugrinov, Dragan Knežević,...

Radio televizija Srbije: Sakuljani gostovali u Šarenici (video)

Radio televizija Srbije: Sakuljani gostovali u Šarenici (video)

Sakuljani gostovali u Šarenici BEOGRAD, 26. mart 2023 – Povodom skorašnjeg održavanja 25. ovčarskih dana u Sakulama, u popularnoj emisiji Radio televizije Srbije „Šarenica, gostovali su i najavili manifestaciju predstavnici Udruženja stočara „Ovčar“ Sakule, Srba...

najnovije

najčitanije