Šah: Pozivni turnir u Crepaji

28/08/2022

u SPORT

Pozivni turnir u Crepaji

CREPAJA, 27. avgust 2022 – Povodom seoske slave u Crepaji , Velika Gospojina, odigran je tradicionalni, deseti po redu, pozivni turnir 16 igrača iz: Crepaje, Kovačice, Opova, Pančeva i Debeljače. Tempo igre je bio 10 minuta po igraču, a igrano je sedam kola po švajcarskom sitemu.

Naši šahisti osvojili su prva dva mesta: Mitrović Živadin prvo, a Goran Vlajković drugo. Vlajković je bio vodeći do 6. kola ispred Mitrovića kada je poražen nakon grubog previda te je došlo do smene u vrhu tabele, tako da su u poslednjem kolu obojica naših igrača lagano ostvarili pobede i priveli turnir kraju na najbolji način.

„Organizatoru turnira  čestiteke na organizaciji, uslovi za igru fantastični, domaćini više nego ljubazni! Želimo im da organizuju još mnogo ovako uspešnih turnira“, izjavili su opovački šahisti. (G.V.)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Odigran turnir u mini rukometu na renoviranom terenu u Opovu

Odigran turnir u mini rukometu na renoviranom terenu u Opovu

OPOVO, 27. maj 2024 – U okviru manifestacije „Majski dani“ u organizaciji Rukometnog kluba „Mladost“ iz Opova, održan je turnir u mini rukometu na kojem su pored domaćina učestvovale ekipe ŽRK "Jabuka" iz Jabuke, ORK „Crepaja“ i RK „Beograd“. „Odigrano je osam...

Fudbal: Borac i Tempo maksimalno na gostovanjima

Fudbal: Borac i Tempo maksimalno na gostovanjima

SAKULE / SEFKERIN, 26. maj 2024 – Borac i Tempo su zabeležili pobede na gostovanjima u Pančevu i Gaju. STARI TAMIŠ (Pančevo) – BORAC (Sakule) 1:4 (0:3); Po lepom vremenu i lošem terenu odigrana je utakmica u kojoj su Sakuljani napadali od starta i na poluvremenu...

najnovije

najčitanije