Druga južnobanatska liga Zapad: Radnički i Omladinac startovali pobedama

22/08/2022

u SPORT

Radnički i Omladinac startovali pobedama

OPOVO, 22. avgust 2022 – Radnički i Omladinac 1927 startovali su pobedama u prvenstvu Druge južnobanatske lige Zapad.

Baranđani su trijumfovali u Bavaništu rezultatom 1:4 (1:3), a strelci su bili Cukić, Rajšić, Petrov i Dobrić (penal). Radnički je nastupio u sastavu: Babin, Lazin, Petrov, Purić, Radojev, Dmiović, Vitorović, Rajšić, Sabo, Dobrić, Cukić, a igrali su još Divljački, Miljković i Milenković.

Uzbudljiva utakmica odigrana je u Opovu gde je domaći Omladinac 1927 pobedio istoimeni klub iz Deliblata rezultatom 2:1 (1:1).

Opovčani su od početka bili bolji tim ali nakon njihovih propuštenih prilika gosti u 20. minutu dolaze u vođstvo. Ipak, domaćin poravnava rezultat u 35. minutu, efektnim pogotkom Aleksandra Gošića iz slobodnog udarca.

U nastavku meča Opovčani su pojačali napade, posebno sa ulaskom Abdule na teren. U 65. minutu penal za Omladinac jer je gostujući fudbaler rukom izbacio loptu sa gol linije. Siguran strelac sa bele tačke  je Aleksandar Marković.

Imali su domaći do kraja meča propuštenih prilika, pogođenu prečku, tako da je rezultat mogao biti i mnogo ubedljiviji u korist Opovčana.

Omladinac 1927 je nastupio u sastavu: Maksimović, B.Todorović, Petrović, Vukelić, Kotlajić, Stupar, Stojić, S.Marković, A.Marković, Mosić, Gošić, a u igru su ušli Abdula, Volčevski i Radojčić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima

Sportski vikend: Fudbal u Sakulama, ostali na gostovanjima   OPOVO, 26. maj 2023 – Za razliku od prethodnih nekoliko kola, ovog vikenda utakmice bez većeg rezultatskog značaja osim meča u Vojlovici. Radnički gostuje u Vojlovici gde ima ulogu favorita ali i...

Atletika: Viktor Lazin na Republičkom školskom prvenstvu

Atletika: Viktor Lazin na Republičkom školskom prvenstvu

Viktor Lazin na Republičkom školskom prvenstvu OPOVO, 25. maj 2023 - U prelepom ambijentu i na novom atletskom stadionu u Ćupriji održano je 24. maja Republičko školsko prvenstvo u atletici. Osnovnu školu "Zoran Petrović" iz Sakula, predstavljao je Viktor Lazin u...

Školski sport: Međuokružno takmičenje u atletici

Školski sport: Međuokružno takmičenje u atletici

Međuokružno takmičenje u atletici OPOVO, 23. maj 2023 - U Novom Sadu je 19. maja na stadionu Karađorđe, održano je Međuokružno takmičenje u atletici. Osnovnu školu "Zoran Petrović" iz Sakula predstavljao je Viktor Lazin u bacanju vorteksa i on je hicem od 47,60m...

najnovije

najčitanije