FK „Banat“ Čenta: Mural za Roberta Radojkovića

11/08/2022

Mural za Roberta Radojkovića

ČENTA, 11. avgust 2022 – Fudbalske radnike i sve ljubitelje fudbala, ne samo u Čenti, već i u široj okolini, pogodila je vest da je u saobraćajnoj nesreći 29. maja poginuo dugogodišnji fudbaler čenćanskog fudbalskog kluba „Banat“ Robert Radojković.

Tridesetjednogodišnji Robert je igrao na poziciji desnog beka i svi ga pamtimo iz derbi utakmica sa baranđanskim Radinčkim.

U čast svog fudbalera FK „Banat“ Čenta je na zidu svlačionice naslikao veliki mural sa likom Roberta Radojkovića, a autor murala je Ognjen iz Padinske skele. Čenćani su ovaj mural posvetili uz reči: „Večno ćeš nas bodriti i biti sa nama“!

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Borac na „popravnom“ u baražu

Sportski vikend: Borac na „popravnom“ u baražu

OPOVO, 14. jun 2024 – Fudbalska prvenstva su završena osim za sakulski Borac koji će u nedelju i sredu igrati baraž za ulazak u viši rang. Kao drugoplasirana ekipa Druge južnobanatske lige – zapad, Sakuljani će igrati dvomeč sa ekipom Karaš iz Kuštilja,...

Poziv učesnicima ratova za prijavu u udruženje

Poziv učesnicima ratova za prijavu u udruženje

OPOVO,14. jun 2024 Udruženje boraca ratova 91 – 99 „Banat“ iz Opova poziva sve učesnike ratova da podnesu zahtev za konačni status u opštini Opovo gde je od dokumentacije potrebna lična karta i vojna knjižica. Sticanjem ovog statusa dobijaju se određene beneficije,...

najnovije

najčitanije