Kabinet predsednika opštine: Podrška za fudbalski klub iz Barande

09/08/2022

Podrška za fudbalski klub iz Barande

OPOVO, 9. avgust 2022 – Predsednik opštine Miloš Markov i njegov pomoćnik Nebojša Kovačević održali su sastanak sa predstavnicima Fudbalskog kluba „Radnički“ iz Barande.

Radnički se takmiči u okviru Druge južnobanatske lige Zapad, tokom leta reorganizovali su klub, novi trener je Žarko Grbović i posle dužeg vremena okosnicu tima čine upravo fudbaleri iz Barande. I ove sezone imaju visoke ambicije, odnosno povratak u Prvu južnobanatsku ligu.

Klubu je potrebna podrška od strane lokalne samouprave kako bi finansijski i organizaciono „zatvorili“ godinu,

Markov je istakao važnost sporta i obećao podršku lokalne samouprave fudbalskom klubu iz Barande.

„Pored redovnog konkursa za finansiranje sportskih klubova lokalna samouprava se trudi da u skladu svojih budžetskih mogućnosti i van konkursnih aktivnosti pomogne klubove sa teritorije naše opštine. U skladu sa ovom politikom pružićemo podršku fudbalskom klubu iz Barande pre svega zbog razvoja i popularizacije sporta u našem najmanjem opštinskom mestu, koje zauzvrat uvek daje kvalitetne i uspešne sportiste“, izjavio je Markov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Fudbal u Barandi, ostali na gostovanjima

Sportski vikend: Fudbal u Barandi, ostali na gostovanjima

OPOVO, 22. septembar 2023 – U vikendu pred nama, samo je Radnički domaćin dok će Borac, Tempo i Omladinac utakmice igrati na gostovanjima. Radnički dočekuje Crvenu Zvezdu iz Pavliša koja na početku sezone igra toplo - hladno (dve pobede i tri poraza) i za sada je u...

Fudbal: Rezultati PFL, Druge južnobanatske i Opštinske lige

Fudbal: Rezultati PFL, Druge južnobanatske i Opštinske lige

OPOVO, 18. septembar 2023 – Pobede Radničkog, Borca i Tempa, a opšti utisak su ovog vikenda pokvarili Opovčani porazom na startu opštinske lige. PRVA JUŽNOBANATSKA LIGA / 5. kolo ŠEVAC (Kusić) – RADNIČKI (Baranda) 0:2 (0:1); Taktički dobro odigrana utakmica, a trener...

najnovije

najčitanije