Kabinet predsednika opštine: Podrška za fudbalski klub iz Barande

09/08/2022

Podrška za fudbalski klub iz Barande

OPOVO, 9. avgust 2022 – Predsednik opštine Miloš Markov i njegov pomoćnik Nebojša Kovačević održali su sastanak sa predstavnicima Fudbalskog kluba „Radnički“ iz Barande.

Radnički se takmiči u okviru Druge južnobanatske lige Zapad, tokom leta reorganizovali su klub, novi trener je Žarko Grbović i posle dužeg vremena okosnicu tima čine upravo fudbaleri iz Barande. I ove sezone imaju visoke ambicije, odnosno povratak u Prvu južnobanatsku ligu.

Klubu je potrebna podrška od strane lokalne samouprave kako bi finansijski i organizaciono „zatvorili“ godinu,

Markov je istakao važnost sporta i obećao podršku lokalne samouprave fudbalskom klubu iz Barande.

„Pored redovnog konkursa za finansiranje sportskih klubova lokalna samouprava se trudi da u skladu svojih budžetskih mogućnosti i van konkursnih aktivnosti pomogne klubove sa teritorije naše opštine. U skladu sa ovom politikom pružićemo podršku fudbalskom klubu iz Barande pre svega zbog razvoja i popularizacije sporta u našem najmanjem opštinskom mestu, koje zauzvrat uvek daje kvalitetne i uspešne sportiste“, izjavio je Markov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

najnovije

najčitanije