Grupa građana Milorad Soldatović: UVEK SMO ZA DOGOVOR ALI SA REALNIM REŠENJIMA

25/09/2014

UVEK SMO ZA DOGOVOR ALI SA REALNIM REŠENJIMA
Opovo, 25. Septembar 2014;
Povodom dopisa Odborničke grupe „Pokrenimo Opovo“ i predloga za novi koalicioni sporazum i smenu aktuelnog zamenika predsednika opštine Branka Mihajlovića, kao i raskid koalicije sa Ligom socijaldemokrata Vojvodine, Odbornička grupa „Milorad Soldatović, sinoć je u proširenom sastavu održala sastanak na kojem su razmatrani ovi predlozi za nove odnose u lokalnom parlamentu.
DSC_0196

Nakon održanog sastanka šef odborničke grupe Dragomir Mišković rekao je za Glas Opova da veoma uvažavaju Srpsku naprednu stranku kao ozbiljnu političku organizaciju zbog čega su ih pre par godina i uključili u lokalnu vlast u očekivanju da će doprineti poboljšanju života građana naše opštine.
DSC_0187

– Odnosi između naših političkih opcija treba da se koriguju zbog promena u veličini odborničkih grupa ali ta konstelacija mora biti realna, smatra Mišković. Spremni smo na političke razgovore sa drugom po veličini odborničkom grupom. U ovom trenutku postoje nedoumice oko nekih personalnih rešenja i o tome treba razgovarati. Naravno, kako bi pregovori i dogovori dobili na ozbiljnosti i legitimnosti mi insistiramo da na tim razgovorima učešće uzmu svi odbornici GG „Milorad Soldatović“, poručio je Dragomir Mišković.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije