Lovačko društvo „Fazan“ Opovo: Radovi na lovačkoj kući

18/06/2022

Radovi na lovačkoj kući

OPOVO, 18. jun 2022 – U okviru opštinskog konkursa za sufinansiranje udruženja na teritoriji Opštine Opovo, Opštinsko lovačko udruženje je dobilo 420.000 dinara, koji su ravnomerno podeljeni za projekte sva četiri lovačka društva.

Lovačko društvo „Fazan“ Opovo sprovodi projekat izgradnje lovačke kuće na lokalitetu Rakitaš. Sredstva koja su dobili na konkursu od lokalne samouprave iskoristili su za podne radove u objektu.

Lovačku kuću na Rakitašu obišli su predsednik opštine Miloš Markov i njegov pomoćnik Nebojša Kovačević, gde ih je predsednik Lovačkog društva „Šnjep“ Željko Mosić upoznao sa aktivnostima i radovima koji se trenutno izvode kao i planovima da se pomoću solarnih panela u objekat uvede i struja.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Iz Kine s ljubavlju (2) Kao što sam na početku priče pomenuo, Hangdžou smatraju jednim od najlepših gradova u Kini. Harmoničan spoj modernog i tradicionalnog, grad je poznat po visokom kvalitetu života i tehnološkim razvojem ali s druge strane očuvanom tradicijom....

LD Šnjep: Održana 15. gulašijada u Barandi (video)

LD Šnjep: Održana 15. gulašijada u Barandi (video)

Održana 15. gulašijada u Barandi https://youtu.be/yijtqcAWSzE BARANDA, 22. maj 2023 - U organizaciji Lovačkog društva „Šnjep“ održana je 15. po redu gulašijada. Kao i prethodne godine gulašijadu je obeležila velika posećenost, kako samih učesnika takmičenja u kuvanju...

najnovije

najčitanije