Ministarstvo unutrašnjih poslova: Pojačana kontrola saobraćaja u Pančevu, 514 prekršaja

16/06/2022

Pojačana kontrola saobraćaja u Pančevu, 514 prekršaja

PANČEVO, 16. Jun 2022
Tanjug
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije i Odeljenja saobraćajne policije Policijske uprave u Pančevu, u cilju poboljšanja stanja bezbednosti saobraćaja, sproveli su juče na teritoriji Pančeva akciju pojačane kontrole saobraćaja i tom prilikom otkrili i sankcionisali 514 saobraćajnih prekršaja.

Akcija je sprovedena u gradu Pančevu, kao i u svim opštinama na teritoriji ove policijske uprave: Alibunar, Bela Crkva, Vršac, Kovačica, Kovin, Opovo i Plandište, a akcijom je rukovodio načelnik Uprave saobraćajne policije, pukovnik policije Slaviša Lakićević.

Kako je navedeno u saopštenju MUP-a, tokom trajanja akcije, od ukupno 514 otkrivenih i sankcionisanih saobraćajnih prekršaja, 163 osobe su sankcionisane zbog nekorišćenja sigurnosnog pojasa, 159 zbog prekoračenja brzine, a 22 zbog nepropisnog prevoženja dece.

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola iz saobraćaja je isključeno 16 vozača, dok je, takođe, 16 vozača sankcionisano zbog nepropisnog korišćenja mobilnog telefona za vreme vožnje.

Na teritoriji Policijske uprave u Pančevu od početka godine poginulo je 20 učesnika u saobraćaju, što je za sedmoro poginulih više nego u istom periodu prošle godine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije