Škola fudbala: Spartanaci startovali u Fer plej i Ole ligi

21/04/2022

u SPORT

Spartanaci startovali u Fer plej i Ole ligi

OPOVO, 21. april 2022 – Početkom aprila startovala je ovogodišnja fudbalska Fer plej liga koja se igra u Beogradu na otvorenim terenima sportskih centara Rakovica i Gladijator. U pitanju je jedno od najmasovnijih takmičenja za najmlađe kategorije gde učestvuje preko 250 klubova među kojima su Crvena Zvezda, Partizan, Čukarički, Voždovac, itd.

Kao i prethodnih godina Škola fudbala „Spartanac“ Opovo takmiči se u više starosnih selekcija od 2008. do 2012. godišta. Spartanci su prethodnih godina ostvarili značajne rezultate tako da su ove godine rangirani u najboljim grupama.

„Zadovoljni smo početkom lige, disciplinom i umećem naše dece koja nas promovišu u najboljem svetlu, a kao i prošle godine dobijamo puno pohvala od organizatora i drugih učesnika takmičenja“, izjavio je trener Spartanaca Saša Komarov.

Pored Fer plej lige Spartanci sa najmlađim selekcijama od 2013. do 2015. godišta (gde su uključena i dva dečaka 2016. godište) učestvuju u Ole ligi, koja se igra u fudbalskom balonu u Borči. Za ovo takmičenje Spartanac se odlučio zbog uslova jer su u pitanju najmlađa deca, igra se u balonu, a destinacija je relativno blizu, a takmičenje masovno i kvalitetno.

„Deca su nam zaista sjajna i zahvalni smo im na vaspitanju koje su poneli iz kuće. To su odlični đaci, dobra deca, što se preslikava i na terenu. Pored toga što su dobri đaci i sportisti, nama je na prvom mestu njihovo druženje, radost i sreća koju pokazuju svakog vikenda na takmičenjima“, poručio je Komarov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije