Sportski vikend: U nedelju opštinski fudbalski derbi u Barandi

01/04/2022

u SPORT

OPOVO, 1. april 2022 – U vikendu pred nama očekuje nas zanimljiv sportski program. Za ljubitelje fudbala opštinski derbi u Barandi, a za one koji više preferiraju košarku, utakmica između Opova 99 i pančevačkog Dinama, kao i prvo kolo osmine baraža za mlađe pionirke koje se igra u utorak.

Sakuljani imaju izuzetno teško gostovanje u Bečeju. Domaćin je treći na tabeli i u ovom meču svakako ima ulogu favorita.

U Barandi opštinski fudbalski derbi. Ko će biti favorit u ovom meču zavisiće pre svega od aktuelnih sastava timova. Radnički ponovo ima organizacionih problema što smo videli u prošlom kolu kada su opet bili bez „klupe“. Radnički je izgubio šansu da se bori za baraž, dok Omladincu svaki bod znači u borbi za opstanak. Opovčani su u dobroj formi, tako da ako Radnički ne bude do nedelje rešio pitanje igračkog kadra, Omladinac je blagi favorit.

U nedelju startuje prvenstvo Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo gde se naš Tempo iz Sefkerina bori za povratak u Drugu južnobanatsku ligu. Sefkerinci gostuju u Kovinu, u odličnoj su formi što su prikazali u pripremnom periodu i u nedelju vrlo ambiciozno nastupaju.

Košarkaši Opova 99, samo su formalno domaćini pančevačkom Dinamu. Pančevci su favoriti ali Opovčani su dobro odigrali baš u teškim mečevima, tako da očekujemo dobru utakmicu.

Mlađe pionirke Agros Basketa su se plasirale u plejof KSB prvenstva. U prvom kolu baraža osmine finala u prvom kolu dočekuju ekipu Div Basketa u utorak, a revanš igraju naredne subote.

FUDBAL: Srpska liga Vojvodina / 20. kolo

Bečej, 2. april (subota) 16:00h; OFK BEČEJ 1918 – BORAC (Sakule)

FUDBAL: Druga južnobanatska liga Zapad / 17. kolo

Baranda, 3. april (subota) 16:00h; RADNIČKI – OMLADINAC 1927 (Opovo)

FUDBAL: Opštinska liga Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo / 8. kolo

Kovin, 3. april (subota) 16:00h; KOLONIJA – TEMPO (Sefkerin)

KOŠARKA: Druga međuregionalna liga KSV – Jug / 18. kolo

Pančevo, 2. april (petak) 20:45h; OPOVO 99 – DINAMO (Pančevo)

KOŠARKA: Baraž osmine finala KSB prvenstva za mlađe pionirke / 1. kolo

Opovo, 5. april (utorak) 20:15h; AGROS BASKET – DIV BASKET

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

Fudbal: Debakl Baranđana u Uzdinu

Fudbal: Debakl Baranđana u Uzdinu

BARANDA, 21. april 2024 – Baranđani nikako da povežu „konce“ u nastavku prvenstva Prve južnobanatske lige, a novo razočarenje za navijače stiže iz Uzdina gde su više nego ubedljivo poraženi. U prolećnom delu sezone Radnički je od mogućih 24, osvojio skromnih šest...

najnovije

najčitanije