Sportska infrastruktura: Montiranje tribina i izgradnja mini piča u Sefkerinu (video)

25/03/2022

Montiranje tribina i izgradnja mini piča u Sefkerinu

SEFKERIN, 25. mart 2022 –  U okviru sportskih terena u centru Sefkerina u toku su radovi na dogradnji i izgradnji nove sportske infrastrukture.

Na rukometno – košarkaškom igralištu sprovodi se finalizacija na montiranju tribina, kao i početak radova na podlozi mini pič terena, a radove su obišli predsednik opštine Miloš Markov, opštinski odbornik Predrag Ginculj i predsednik Saveta mesne zajednice Sefkerin Stevan Stankov zajedno sa svojim saradnicima.

Predsednik saveta mesne zajednice Stevan Stankov ističe benefite nove sportske infrastrukture, kako za sportiste, tako i za gledaoce, a posebno za rekreativce i decu školskog uzrasta.

„Obišli smo aktuelne radovei vrlo smo zadovoljni realizacijom ovih projekata. Tribine će služiti i sportistima i gledaocima, ali i rekreativcima i školskoj deci koja na ovim terenima imaju fiskulturnu nastavu. Radovi se izvode u organizaciji mesne zajednice, a uz podršku lokalne samouprave. Takođe, krenuli su radovi i na izgradnji mini pič terena gde se trunutno odvijaju radovi na izgradnji podloge“, izjavio je Stankov.

Tribine se sastoje iz dve celine, svaka dužine po sedam metara u dva reda i procenjeni kapacitet im 60 do 80 gledalaca.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije