ONB Opovo: Održana druga kreativna radionica za decu na temu linoreza

12/03/2022

Održana druga kreativna radionica za decu na temu linoreza

OPOVO, 12. mart 2022 – U sklopu projekta likovnih i kretaivnih radionica za decu i odrasle u cilju promocije kulture i umetnosti u našoj lokalnoj zajednici, koji sprovodi opovačka kulturna ustanova, u prostorijama Opštinske narodne biblioteke Opovo održana je druga kreativna radionica za decu na temu linoreza.

Kao i prethodne subote, radionicu je vodila primenjeni umetnik i dizajner Olga |Reljić, a deca su uživala u radu ispoljavajući svoj kreativni potencijal.

Cilj ovih radionica je upoznavanje dece sa osnovnim konceptom nastanka umetničkog dela kao i primena u savremenom životu, stvaranje priče na zadatu temu,vizuelizacija naracije, izrada predmeta, kao i diskusija i analiza radova. Kroz praktičan sa edukatorima/umetnicima iz različitih oblasti, upoznajemo proces nastanka umetničkog dela. Kreativne radionice pružaju deci i mladima prostor, vreme, materijale i stručnu podršku. Evo nekoliko važnih razloga zašto deci treba pružiti mogućnost da se bave umetnošću i zanatima.

Projekat se nastavlja naredne subote, takođe sa tehnikom linoreza ali za uzrast 18+.

Prijave se vrše pozivom na broj telefona 063 10 68 319 ili na mejl kulturnicentaropovo@gmail.com.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Veče poezije i „Godine vrana“ OPOVO, 23. april 2024 - Na sastanku čitalačkog kluba, sinoć je bila posebno lepa atmofera. Učesnice su recitovale poeziju i uživale slušajući. Čulo se mnogo lepih pesama, podsetilo na neke koje smo voleli i veče je pokrenulo nežna...

najnovije

najčitanije