Saopštenje SNS Opovo: Građani i pre izbora pokazuju nedvosmislenu podršku

15/02/2022

Građani i pre izbora pokazuju nedvosmislenu podršku

OPOVO, 15. februar 2022 – Povodom prikupljanja potpisa za parlamentarnu izbornu listu, Opštinski odbor SNS Opovo izdao je saopštenje za javnost.

„Veliki broj građana se okupio kako bi svojim potpisima podržali kandidaturu Srpske napredne stranke na parlamentarnim izborima 3. aprila. Masovno okupljanje građana koji su svojim potpisima podržali našu republičku izbornu listu nedvosmisleno govori o poverenju građana prema Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Aleksandru Vučiću.

„Svi smo ovde zajedno, sa mnogo ljudi koji veruju da je Srbija na putu uspeha. Srbija napreduje u gotovo svim oblastima – infrastrukturi, zaposlenju, zdravstvu. Došli smo ovde ne samo da potpišemo našu podršku listi već i da razgovaramo sa ljudima, da čujemo i saslušamo šta misle, jer samo ako radimo zajedno – možemo da nastavimo napredak“, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora SNS Opovo.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama OPOVO, 20. april 2024 – U organizaciji Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Opovo, u utorak, 23. aprila održaće se akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama. U Barandi, krv se...

najnovije

najčitanije