Mesna zajednica Baranda: Uređenje Grobljanske ulice (video)

11/02/2022

Uređenje Grobljanske ulice

BARANDA, 10. februar 2022 – U okviru uređenja groblja u toku su infrastrukturni radovi Grobljanske ulice, odnosno ulice koja vodi do groblja i kapele. Konkretno radi se iskopavanje kišnog kanala i zacevljivanje.

Tim povodom gradilište se obišli pomoćnik predsednika opštine Nebojša Kovačević, rukovodilac Odeljenja za privredu i finansije Slavko Mančev i članovi Saveta mesne zajednice Baranda.

„Iz razgovora sa meštanima sela došli smo do zaključka da nam je ovo prioritet, da uradimo prilazni put jer je uvek ovde bilo vodoleža i blata. Na Savetu mesne zajednice to smo prihvatili, ali i konstatovali da nemamo dovoljno sredstava zbog čega smo se obratili lokalnoj samoupravi i naišli na razumevanje. Radove su nam odobrili, oni se sada izvode i ja bih se zbog toga zahvalio lokalnoj samoupravi“ izjavio je član Saveta mesne zajednice Baranda Borislav Cincar.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Odloženo prskanje komaraca za sledeću sedmicu

Odloženo prskanje komaraca za sledeću sedmicu

OPOVO, 19. Jun 2024 Opština Opovo obaveštava građane da je  planiran tretman suzbijanja odraslih formi komaraca iz vazduha i sa zemlje  planiran za četvrtak 20.06.2024. godine odložen za sledeću nedelju. Razlog odlaganja je previše visoka temperatura i tretman ne bi...

najnovije

najčitanije