Saopštenje SNS Opovo: REAKCIJA NA SAOPŠTENJE LSV

11/09/2014

REAKCIJA NA SAOPŠTENJE LSV
Opovo, 11. septembar

Složicemo se sa kolegama iz Pokreta Socijalista u konstataciji da ovakvo političko prepucavanje zaista nema nikakavog smisla, da su neki političari prešli granicu „dobrog ukusa“ i da svi moramo shvatiti jednu činjenicu a to je,  da od naših političkih sukoba građanima naše opštine koji su nas birali, neće biti bolje. Te iz tog razloga, naše buduće izjave imaće drugačiji ton.

Što se tiče saopštenja naših uvaženih kolega iz LSVa, ne možemo ostati nemi i pustiti da pišu ono što nije istina, ili pak da govore loše o našim članovima stranke, pokušavajući da ih diskredituju. Dragi Pepi, svi se mi ovde znamo jako dugo, neki od nas su se i družili s tobom u madosti, igrali rukomet zajedno, išli u provod kao klinci. Tačno znamo šta je ko od nas uradio u svom životu. Dok si ti bio u zoni sive ekonomije, neki od nas su završavali fakultete i odpočinjali svoje profesionalne karijere, a danas kada si izašao iz šume, obukao kravatu i odelo, pomislio da si ozbiljan političar, našao si se da držiš predavanje nekim ljudima koji su baš tebi davali prve časove ruskog jezika u osnovnoj školi.

Bez obzira na sve, mi te nećemo kritikovati niti se obazirati na delove saopštenja gde ste nas isprozivali neargumentovano, kao i svih ovih dana unazad. Mi će mo ići korak dalje i predložićemo ti  jednu poslovnu ponudu. Znamo da se baviš amaterski arhitekturom, gde smo imali priliku da vidimo izvedbu tvojih radova na tvom FCB profilu, koje si radio na Crnogorskom primorju, i želimo da tvoje usluge napokon usmeriš na projekat od vitalnog zanačaja za celu Srbiju. Iz tog razloga, ako na sledećim izborima „propadneš kao političar“, mi želimo da ti svoj doprinos daš u realizaciji jednog od najbitnihih strateških projekata u Srbiji a to je „Beograd na vodi“. Imaš iskustva, videli smo, vredan si, radan i napokon ćeš moći da svoje profesionalno znanje pokažeš.

Srpska napredna stranka se više neće svađati sa svojim političkim protivnicima, već će pokušati da pronađe ono dobro u njima i usmeri na prave stavri od opšteg interesa za celu zajednicu.

Po ugledu na naše kolege iz LSVa, završićemo ovo saopštenje citatom Voltera „Kleveta je kiša koja pljušti po svima onima koji uspevaju“.

 

OPŠTINSKI ODBOR SRPSKE NAPREDNE STRANKE OPOVO

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije