Sport i rekreacija: U Barandi izgrađena nova teretana na otvorenom (video)

01/02/2022

U Barandi izgrađena nova teretana na otvorenom

 BARANDA, 1. februar 2022 – U Barandi je završen još jedan infrastrukturni projekat iz oblasti sportske rekreacije i u pitanju je teretana na otvorenom kod košarkaškog i fudbalskog terena na obodu parka.

Teretanu su obišli pomoćnik predsednika opštine Nebojša Kovačević, zamenik predsednika Saveta mesne zajednice Baranda Dušan Popov, opštinski većnici Goran Divljački i Milovan Knežević.

Dušan Popov ističe konekciju građana, saveta mesne zajednice i lokalne samouprave u realizaciji ovog projekta.

„Na inicijativu omladine Savet mesne zajednice Baranda se obratio lokalnoj samoupravi koja je podržala i finansirala ovaj projekat, tako da se danas na ovom mestu nalazi jedna lepa, moderna teretana na otvorenom gde omladinci, sportisti ali i svi građani mogu da vežbaju“, izjavio je Popov.

Teretana ima devet sprava za vežbanje, a podloga je pokrivena tartanom.

pročitajte još i

Susret veterana folklora Srbije: Čigra po sedmi put u Žitištu

Susret veterana folklora Srbije: Čigra po sedmi put u Žitištu

Susret veterana folklora Srbije: Čigra po sedmi put u Žitištu OPOVO, 28. mart 2023 -  U Žitištu se od 11. marta do 8. aprila održava jedna od najstarijih etno manifestacija u ovom delu Srbije pod nazivom Susret veterana folklora Srbije „Spomenar“. Ove godine se...

Društvo: Održana Osnivačka skupština Udruženja preduzetnika

Društvo: Održana Osnivačka skupština Udruženja preduzetnika

Održana Osnivačka skupština Udruženja preduzetnika OPOVO, 27. mart 2023 – U opovu je 23. marta održana Osnivačka skupština novoformiranog Udruženja preduzetnika Opštine Opovo. Na osnivačkoj sednici su izabrani članovi Upravnog odbora – Zlatka Ugrinov, Dragan Knežević,...

najnovije

najčitanije