SAOPŠTENJE OPŠTINSKOG ODBORA LIGE SOCIJALDEMOKRATA VOJVODINE OPOVO POVODOM SAOPŠTENJA OO SNS-a OPOVO

11/09/2014

SAOPŠTENJE OPŠTINSKOG ODBORA LIGE SOCIJALDEMOKRATA VOJVODINE OPOVO POVODOM SAOPŠTENJA OO SNS-a OPOVO

Opovo, 11. septembar
Povodom saopštenja i navoda opštinskog odbora SNS-a i teksta u kom ističu da odbornička grupa čiji je zamenik šefa Petar Horvat ne postoji,moramo reći da je u momentu pisanja teksta postojala.Za prelazak odbornika Stanivuka  saznali smo kasnije iz medija.Gospodin Petar Horvat jeste bio zamenik šefa pomenute odborničke grupe i čudi nas takva neobaveštenost opštinskog odbora SNS-a.
LSV je jedina u ovoj odborničkoj grupi imala dva odbornika, a mesto šefa povereno je odbornici Smiljki Antić samo iz poštovanja prema njenim godinama. Nažalost, to poverenje je iznevereno.

U saopštenju dalje navode da je jedini razlog njenog prelaska „neprincipijelan“ stav  članova LSV i JS koji su glasali protiv  predsednika OO PUPS-a,bez objašnjenja i argumenata. Podsetili bismo SNS Opovo da je objašnjenje za ovakav stav izneto za govornicom skupštine Opovo vrlo jasno i argumentovano.Ako se pokaže da neko ne obavlja svoju dužnost i da njegov rad ne donosi rezultate,naravno da ćemo glasati za njegovu smenu. Nećemo zaštiti nekoga samo zato što je naš partner u odborničkoj grupi. I za nas to jeste principijelnost.

Sa druge strane, odbornik Stanivuk dao je jednu vrlo zanimljivu izjavu povodom svog prelaska. On se vraća u odborničku grupu SNS zbog toga što je sada situacija u opštinskom odboru SNS-a „potpuno drugačija“ od kada je na čelu Zoran Tasić zanemarivši činjenicu da je pomenuti bio u SNS-u i kada ga je napustio.Ili  misle da su građani to zaboravili?

Političko „šarlatanstvo“ za nas je izaći na izbore za mesnu zajednicu sa slikom Aleksandra Vučića,sakriti se iza svog stranačkog vođe,kao i izdavati saopštenja u ime opštinskog odbora po principu „stranka to sam ja“ mada je svima jasno da iza saopštenja stoji samo jedan čovek koga svi prepoznajemo po nesnalaženju sa pravopisom iako gospodin sebe voli da zove intelektualcem.
A o „kredibilnosti“ ovog gospodina „intelektualca“ pisao je i Tabloid „list protiv mafije“ u tekstu pod nazivom „Nežni vođa voli žestoke momke“, u šta i čitaoci mogu da se uvere u internet izdanju ovog lista.

„…Na posletku, svi mi vrlo dobro znamo ko je svirac! I da ga može oduvati i najblaži nemirac…“ Parafraziranje teksta pesme našeg poznatog kantautora je poruka koju dovitljivi ljudi umeju čitati između redova. A ko ne ume,nikad neće ni umeti…

OPŠTINSKI ODBOR LIGE SOCIJALDEMOKRATA VOJVODINE OPOVO

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije