Baranda: U toku je asfaltiranje sporednih ulica (video)

01/12/2021

BARANDA, 1. decembar 2021 – U okviru opštinskog projekta asfaltiranja lokalnih saobraćajnica u Barandi se asfaltira 800 metara ulica – Bezimene i delova Proleterske i Borisa Kidriča. U pitanju su sporedne ulice koje imaju pre svega značaj za poljoprivredni tranzit ali i za građane koji tu žive.

Gradilište su obišli predsednik opštine Miloš Markov i njegov pomoćnik Nebojša Kovačević, predsednik Saveta mesne zajednice Baranda Momčilo Vujčin i opštinski većnici iz Barande Goran Divljački, Milovan Knežević i Aleksandar Veselinov.

PROČITAJTE JOŠ:


Opovo: Krpljenje udarnih rupa i realizacija projekta novog dečjeg igrališta (video)


„Kao što smo obećali našim građanima radimo asfaltiranje u naseljenim mestima Baranda i Sakule, danas smo konkretno u Barandi gde se radi 800 metara puta. Dakle, 400 metara u Bezimenoj ulici i po 200 metara u delu Borisa Kidriča i Proleterskoj. Ove godine smo uspeli toliko novca da obezbedimo i svake godine gledamo da u skladu sa našim mogućnostima da deo sredstava odvojimo za uređenje, odnosno asfaltiranje lokalnih puteva. Moram da kažem da je inicijativa za asfaltiranje ovih ulica potekla od strane građana Barande i preko Saveta mesne zajednice, tako da smo mi poslušali njihove predloge, odvojili sredstva i počeli realizaciju asfaltiranja. S obzirom da radove izvodi Štrabag, kao jedna odgovorna i efilasna firma očekujem da će u nekoliko narednih dana asfaltiranje u Barandi biti završeno, a nakon toga radovi kreću u Sakulama, tako da ćemo do kraja ove godine uraditi nešto više od dva kilometra lokalnih puteva, ove godine u Barandi i sakulama gde smo procenili da je prioritet“, izjavio je Markov. 

Po završetku radova u Barandi, asfaltiranje se nastavlja u Sakulama gde je već postavljena podloga na 1300 metara ulica.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije