Energetska efikasnost: Nova PVC stolarija na predškolskoj ustanovi (video)

12/11/2021

Nova PVC stolarija na predškolskoj ustanovi

OPOVO, 12. novembar 2021 – U okviru projekta poboljšanja energetske efikasnosti objekta Predškolske ustanove „Bambi“ u Opovu ugrađena je nova prozorska PVC stolarija. Direktorka ustanove Gordana Rajšić je predsedniku opštine Milošu Markovu prezentovala rezultate projekta koji je finansiran konkursom Ministarstva pravde i budžetom lokalne samouprave.

„Početkom godine smo aplicirali na Oportunity konkursu Ministarstva pravde za energetsko poboljšanje uslova ustanove i ta sredstva smo dobili. Međutim, kako nam ta sredstva nisu bila dovoljna za kompletnu obnovu stolarije, tako da nam je u pomoć „priskočila“ Opština Opovo sa delom sredstava tako da smo ove godine uspeli da kompletno obnovimo stolariju“, izjavila je Rajšić.

Direktorka ustanove se posebno zahvalila lokalnoj samoupravi koja je pored stolarije finansijski podržala i nabavku mašina za pranje i sušenje veša, što je već duže vreme bio problem predškolske ustanove.

„Ovom prilikom želim da se zahvalim lokalnoj samoupravi koja je uvidela problem koji imamo u vrtiću a to je mašina za pranje veša, koja je stara 22 godine. Lokalna samouprava je opredelila sredstva za kupovinu mašine za pranje i sušenje veša, jer za ove 22 godine samo naše spremačice znaju kako im je bilo da svakodnevno peru i osuše sav veš“, pručila je Gordana Rajšić.

Tokom naredne sedmice mašine za pranje i sušenje veša biće dopremljene tako da će i ovaj problem predškolske ustanove biti rešen.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije