Vremenske prilike: Danas promenljivo oblačno, do 15 stepeni

10/11/2021

Danas promenljivo oblačno, do 15 stepeni

Srbija, 10. novembar 2021
Danas ujutro u Srbiji se ponegde očekuju prizemni mraz, niska oblačnost ili magla, koja će se po kotlinama zapada i juga zemlje zadržati i duže. Tokom dana biće toplije, malo i umereno oblačno, osim u Timočkoj krajini gde će se celog dana zadržati oblačno.

Vetar slab i umeren, jugoistočni, na jugu Banata i u Donjem Podunavlju jak, sa olujnim udarima.

Najniža temperatura od 0 do 5, najviša od 10 do 15 stepeni. U Beogradu će ujutro biti niska oblačnost, tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. Vetar umeren, povremeno jak, jugoistočni. Najniža temperatura oko 4, najviša 13 stepeni. Narednih dana uglavnom umereno oblačno i suvo sa sunčanim intervalima, po kotlinama sa jutarnjom maglom.

U košavskom području sutra vetrovito sa umerenim i jakim, a na jugu Banata povremeno i olujnim jugoistočnim vetrom. U nedelju i ponedeljak prolazno naoblačenje mestimično sa padavinama.

Temperatura do nedelje oko i malo iznad prosečnih vrednosti za ovo doba godine, a zatim u padu. 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i Sefkerinu

Opovo, 26. april 2024 – Narednog vikenda dve fudbalske utakmice na domaćim terenima. Radnički dočekuje Budućnost iz Alibunara, „fenjeraša“ Prve južnobanatske lige, tako da je apsolutni favorit u ovom meču. U okviru Druge južnobanatske lige – zapad, Tempo je domaćin...

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama OPOVO, 20. april 2024 – U organizaciji Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Opovo, u utorak, 23. aprila održaće se akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama. U Barandi, krv se...

najnovije

najčitanije