Humanitarni bazar: Građani Opštine Opovo se odazvali humanitarnoj akciji(video)

07/11/2021

Građani Opštine Opovo se odazvali humanitarnoj akciji

OPOVO, 7. novembar 2021 – U Opovu je u organizaciji Aktiva žena Opovo uz podršku Opštinske narodne biblioteke i lokalne samouprave održan humanitarni bazar na kojem će novac od prodaje biti uplaćen na namenske račune za lečenje Sretena Miševskog i Stefana Poština.

Bazar su otvorili direktorka ONB Opovo Katarina Nikolić Ralić, predsednica Aktiva žena Opovo Zorica Ugrinov i predsednik opštine Miloš Markov.

Govornici su istakli humanost i podršku građana naše opštine jer je bitan svaki naš sugrađanin, zahvalili se izlagačima i posetiocima na donacijama, a prisutnima su se rečima zahvalnosti obratili Stefan Poštin i supruga Sretena Miševskog.

Na štandovima su se mogle kupiti slatke i slane poslastice, zimnice, kuvano vino, domaće pivo, suveniri, cvetni aranžmani, knjige i slično. Manifestaciju su podržala i brojna udruženja kao što su Moto klub „Fire Wheels“ iz Sefkerina, UPIK Opovo, Škola fudbala „Spartanac, itd.

Predsednik opštine je u kutiju za prikupljanje priloga ubacio koverte sa sakupljenim sredstvima od strane javnih ustanova i preduzeća, a u kulturnom programu su učestvovala folklorna društva iz Opova i Glogonja.

Kako su organizatori najavili kampanja prikupljanja novca za Sretenovo lečenje i Stefanovu operaciju se nastavlja.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije