Malo groblje u Opovu: Pripremni radovi i analiza terena

22/10/2021

Pripremni radovi i analiza terena

OPOVO, 22. oktobar 2021 – U okviru projekta ograđivanja na malom groblju u Opovu, radnici JP „Mladost“ Opovo započeli su pripremne radove na rasčišćavanju divlje vegetacije.

Radove su obišli predsednik opštine Miloš Markov i direktor komunalnog preduzeća Igor Vujić, analizirali trenutno stanje kako bi se došlo do najadekvatnijeg rešenja. 

U pitanju je višegodišnji problem jer su se na ovom groblju događale nemile scene skrnavljenja grobnih spomenika, krađe metalnih ograda oko spomenika, kao i ulaska domaćih životinja iz neposredne okoline.

„Sredstva za ograđivanje malog groblja u Opovu su opredeljena budžetom Opštine Opovo i sada je na nama da uradimo kvalitetnu analizu terena kao bi smo došli do najfunkcionalnijeg rešenja“, izjavio je nakon obilaska predsednik opštine Miloš Markov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Akcija orezivanja krošnji u Sefkerinu

Akcija orezivanja krošnji u Sefkerinu

SEFKERIN, 11. jul 2024 – U Sefkerinu su danas startovali radovi na orezivanju krošnji i granja koje predstavljaju smetnju žicama na elektrovodovima. Lokalna samouprava i Mesna zajednica Sefkerin su u konsultaciji sa građanima detektovali 15 lokacija u Sefkerinu gde je...

najnovije

najčitanije