Sportsko rekreativno udruženje Soko Sefkerin: Sokolski susret u Boru

04/10/2021

u SPORT

SEFKERIN, 4. oktobar 2021 – Sokolsko društvo Bor organizovalo je i ove godine sokolski susret 2. oktobra u Boru.

Sokolski susret organizovan je i održan u Sportskom centru u Boru, kroz takmičenja u višeboju koji se sastojao iz četiri discipline – šutiranje penala, ubacivanje trojki u koš; pikado i šah.

Takmičari Sportsko rekreativnog udruženja „Soko“ iz Sefkerina i ove godine su izašli na pobednička postolja, osvojivši tri zlatne, četiri srebrne i tri bronzane medalje. U višeboju je osvojeno treće mesto i pehar.

Za najbolje učesnike po disciplinama dodeljene su medalje, diplome, majice. Za učesnike u višeboju dodeljeni su i pehari.

Nakon završenog sportskog dela, domaćini su organizovali ručak za sve učesnike.

Što se tiče organizacije ovogodišnjeg susreta, smatramo da je bila na veoma visokom nivou kako sportskog dela, tako i svečane dodele nagrada i priznanja, navodi se u saopštenju SRU „Soko“ Sefkerin.

Sokolski susret u Boru održan je uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Sokolskog Saveza Srbije a pod pokroviteljstvom grada Bora.

Sokolski susret u Boru je protekao u skladu sa propisima o trenutnoj epidemiološkoj situaciji Covid-19. (G.R)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Atletika: Lazar Čatlajić prvak Srbije

Atletika: Lazar Čatlajić prvak Srbije

Lazar Čatlajić prvak Srbije OPOVO, 27. februar 2024 – Sjajne vesti dolaze sa pionirskog Prvenstva Srbije u dvorani koje je održano tokom vikenda 25/26. februara. U kategoriji mlađih pionira, Opovčan Lazar Čatlajić je prvak Srbije u disciplini bacanja kugle. Lazar je...

Atletika: Prvenstvo Srbije za starije pionire u dvorani

Atletika: Prvenstvo Srbije za starije pionire u dvorani

Prvenstvo Srbije za starije pionire u dvorani OPOVO, 26. februar 2024 – U beogradskoj atletskoj dvorani, 24. februara je održano Prvenstvo Srbije za starije pionire, gde su nastupili i atletičari opovačkog Spartaka. Đorđe Đorđević je u disciplini bacanje kugle osvojio...

najnovije

najčitanije