Sportsko rekreativno udruženje Soko Sefkerin: Sokolski susret u Boru

04/10/2021

u SPORT

SEFKERIN, 4. oktobar 2021 – Sokolsko društvo Bor organizovalo je i ove godine sokolski susret 2. oktobra u Boru.

Sokolski susret organizovan je i održan u Sportskom centru u Boru, kroz takmičenja u višeboju koji se sastojao iz četiri discipline – šutiranje penala, ubacivanje trojki u koš; pikado i šah.

Takmičari Sportsko rekreativnog udruženja „Soko“ iz Sefkerina i ove godine su izašli na pobednička postolja, osvojivši tri zlatne, četiri srebrne i tri bronzane medalje. U višeboju je osvojeno treće mesto i pehar.

Za najbolje učesnike po disciplinama dodeljene su medalje, diplome, majice. Za učesnike u višeboju dodeljeni su i pehari.

Nakon završenog sportskog dela, domaćini su organizovali ručak za sve učesnike.

Što se tiče organizacije ovogodišnjeg susreta, smatramo da je bila na veoma visokom nivou kako sportskog dela, tako i svečane dodele nagrada i priznanja, navodi se u saopštenju SRU „Soko“ Sefkerin.

Sokolski susret u Boru održan je uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Sokolskog Saveza Srbije a pod pokroviteljstvom grada Bora.

Sokolski susret u Boru je protekao u skladu sa propisima o trenutnoj epidemiološkoj situaciji Covid-19. (G.R)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: Borac na „popravnom“ u baražu

Sportski vikend: Borac na „popravnom“ u baražu

OPOVO, 14. jun 2024 – Fudbalska prvenstva su završena osim za sakulski Borac koji će u nedelju i sredu igrati baraž za ulazak u viši rang. Kao drugoplasirana ekipa Druge južnobanatske lige – zapad, Sakuljani će igrati dvomeč sa ekipom Karaš iz Kuštilja,...

Fudbal: Rivalstvo za pamćenje, prvak odlučen u foto finišu

Fudbal: Rivalstvo za pamćenje, prvak odlučen u foto finišu

OPOVO, 11. jun 2024 – Bukvalno u foto finišu, odlučen je prvak Druge južnobanatske lige – zapad i novi član PFL Pančevo. Ne pamti se ovakvo rivalstvo i neizvesnost u nižim južnobanatskim ligama koje je trajalo od prvog do poslednjeg kola. A ono što je zanimljivo,...

Fudbal: Sefkerinci u viši rang, Sakuljanima baraž

Fudbal: Sefkerinci u viši rang, Sakuljanima baraž

SEFKERIN / SAKULE, 10. jun 2024 – Uz novi preokret, poslednje kolo je odlučilo prvaka Druge južnobanatske lige – zapad. Sefkerinci idu u viši rang, a Sakuljanima preostaje baraž, dok se u niži rang seli Stari Tamiš. PROLETER (Mramorak) – TEMPO (Sefkerin) 2:3 (1:2);...

najnovije

najčitanije