Ekologija: Opovački eko volonteri u emisiji Veslom kroz Vojvodinu

22/09/2021

Opovački eko volonteri u emisiji Veslom kroz Vojvodinu

OPOVO, 22. septembar 2021 – Opovački eko volonteri su u subotu, 18. septembra organizovali još jednu akciju čišćenja obale Tamiša kod sportsko rekreativnog centra. Učestvovalo je tridesetak volontera, a od toga je bilo dvadesetak dece iz AK „Spartak“ i KK „Agros Basket“, koja su dala veliki doprinos rezultatima ove akcije.

Sakupljeno je oko 20 džakova smeća, Javno preduzeće „Mladost“ Opovo je organizovalo odnošenje smeća na deponiju, a postavljeno je i šest drvenih tabli sa porukama koje bi trebalo da motivišu izletnike i šetače, kao i sve one koji borave u prirodi, da povedu više računa o zaštiti životne sredine.

Ova akcija će biti i deo nove emisije „Veslom kroz Vojvodinu“ čiji je autor Tamara Grujić (dobro poznata po emisiji U akciji sa Tamarom), a voditelj je poznati glumac Viktor Savić.

„Cilj ove akcije je da se skrene pažnja javnosti da je priroda zagađena i da moramo svi zajedno da se trudimo, ne samo da očistimo sve što možemo, već i da prenosimo svima poruku o značaju očuvanja životne sredine, a naročito mlađim generacijama kojima to ostavljamo u nasleđe“ izjavila je koordinatorka akcije Dragana Avramović.

Učesnici akcije poručuju da ova akcija neće biti ove godine poslednja i da imaju nameru da ovu praksu nastave dokle god bude bilo potrebe.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Iz Kine s ljubavlju (2) Kao što sam na početku priče pomenuo, Hangdžou smatraju jednim od najlepših gradova u Kini. Harmoničan spoj modernog i tradicionalnog, grad je poznat po visokom kvalitetu života i tehnološkim razvojem ali s druge strane očuvanom tradicijom....

LD Šnjep: Održana 15. gulašijada u Barandi (video)

LD Šnjep: Održana 15. gulašijada u Barandi (video)

Održana 15. gulašijada u Barandi https://youtu.be/yijtqcAWSzE BARANDA, 22. maj 2023 - U organizaciji Lovačkog društva „Šnjep“ održana je 15. po redu gulašijada. Kao i prethodne godine gulašijadu je obeležila velika posećenost, kako samih učesnika takmičenja u kuvanju...

najnovije

najčitanije