Vatrogasna stanica Opovo: Pokazna vežba za opovačke osnovce

17/09/2021

Pokazna vežba za opovačke osnovce

OPOVO, 17. septembar 2021 – Povodom Dana sektora za vanredne situacije i esnafske slave Presvete Bogorodice neoplame kupine, Vatrogasna jedinica Opovo je organizovala druženje sa učenicima trećeg razreda Osnovne škole „Dositej Obradović“ Opovo.

Vatrogasci su odradili pokaznu vežbu, taktičko gašenje požara dva vatrogasca sa penom i vodom i upoznali ih sa opremom i mehanizacijom. Naravno, kod dece je najviše uzbuđenja izazvalo gašenje penom što su iskoristila i za malo igre i zabave.

U vatrogasnoj jednici Opovo apeluju na građanstvo da sve prijave u vezi požara mogu direktno prijaviti pozivom na broj telefona 193 i poručuju da su 24 sata, svih 365 dana u godini dežurni.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Litija u Sakulama povodom praznika Duhova

Litija u Sakulama povodom praznika Duhova

SAKULE, 24. jun 2024 – Povodom crkvenog praznika „Duhovni ponedeljak“, dan koji sledi posle Pedesetnice i posvećen je Svesvetom Životvornom i Svesilnom Duhu, jednom od tri lica Svete Trojice koji je sišao na apostole, u Sakulama je održana litija kojom se išlo od...

Održana 24. seoska olimpijada u Sefkerinu

Održana 24. seoska olimpijada u Sefkerinu

OPOVO, 23. jun 2024 – U organizaciji Sportsko rekreativnog udruženja „Soko“, održana je 24. seoska olimpijada u Sefkerina. Tokom ceremonije otvaranja, predsednik sefkerinskih „Sokola“ Dragan Ristić pozdravio je prisutne, zahvalio se gostima na dolasku i lokalnoj...

najnovije

najčitanije