Vatrogasna stanica Opovo: Pokazna vežba za opovačke osnovce

17/09/2021

Pokazna vežba za opovačke osnovce

OPOVO, 17. septembar 2021 – Povodom Dana sektora za vanredne situacije i esnafske slave Presvete Bogorodice neoplame kupine, Vatrogasna jedinica Opovo je organizovala druženje sa učenicima trećeg razreda Osnovne škole „Dositej Obradović“ Opovo.

Vatrogasci su odradili pokaznu vežbu, taktičko gašenje požara dva vatrogasca sa penom i vodom i upoznali ih sa opremom i mehanizacijom. Naravno, kod dece je najviše uzbuđenja izazvalo gašenje penom što su iskoristila i za malo igre i zabave.

U vatrogasnoj jednici Opovo apeluju na građanstvo da sve prijave u vezi požara mogu direktno prijaviti pozivom na broj telefona 193 i poručuju da su 24 sata, svih 365 dana u godini dežurni.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Iz Kine s ljubavlju (2) Kao što sam na početku priče pomenuo, Hangdžou smatraju jednim od najlepših gradova u Kini. Harmoničan spoj modernog i tradicionalnog, grad je poznat po visokom kvalitetu života i tehnološkim razvojem ali s druge strane očuvanom tradicijom....

LD Šnjep: Održana 15. gulašijada u Barandi (video)

LD Šnjep: Održana 15. gulašijada u Barandi (video)

Održana 15. gulašijada u Barandi https://youtu.be/yijtqcAWSzE BARANDA, 22. maj 2023 - U organizaciji Lovačkog društva „Šnjep“ održana je 15. po redu gulašijada. Kao i prethodne godine gulašijadu je obeležila velika posećenost, kako samih učesnika takmičenja u kuvanju...

najnovije

najčitanije