Turizam u Vojvodini: Turistička organizacija Vojvodine predstavila “Vojvođansko selo”

September 10, 2021

Turistička organizacija Vojvodine predstavila “Vojvođansko selo”

Izvor: RTV
Šta sve nude sela u Vojvodini, da li je selo samo poljoprivreda, koje je najveće, a koje najmanje selo u Vojvodini, zašto Vojvodinu nazivaju dinamična i uzbudljiva ravnica, sve to i još mnogo zanimljivosti saznaćete u predstojećoj kampanji Turističke organizacije Vojvodine pod nazivom “Vojvođansko selo”.

Kampanja će se realizovati u narednom periodu na društvenim mrežama Turističke organizacije Vojvodine.

Seoski turizam poslednjih godina beleži svoju ekspanziju, savremeni turista se sve češće odlučuje za ovakav vid odmora, koji mu donosi rasterećenje od užurbanih gradskih tokova. Seoska naselja koja predstavljaju spoj prirode i jedinstvenih ambijentalnih celina, pružaju posetiocima autentičan doživljaj.

Ako se odlučite za ovakav vid odmora u Vojvodini, možete uživati tradicionalnim gastronomskim specijalitetima, čarima prirode, upoznati se starim zanatima, običajima, tradicijom naroda koji žive u ovim naseljima, pa i uključiti se u seoske poslove.

Mnogobrojni dodatni sadržaji su često deo ponude seoskih domaćinstva, kao što su škole jahanja, izleti u prirodu, različite radionice i još mnogo toga. Sela u Vojvodini se razlikuju po mnogo čemu, ali ono što spaja sva sela u Vojvodini, jeste srdačnost domaćina.

Svako selo u Vojvodini ima svoju jedinstvenu priču i upravo je to ono što vam prenosimo u narednom periodu kroz kampanju “Vojvođansko selo”.

pročitajte još i

Matične knjige venčanih: U septembru šest venčanja

Matične knjige venčanih: U septembru šest venčanja

U septembru šest venčanja OPOVO, 1. oktobar 2022 - Tokom septembra na teritoriji Opštine Opovo održano je šest venčanja, četiri u Opovu i dva u Sefkerinu. OPOVO: Đorđe Šimšić i Jovana Lekić; Nemanja Janjić i Tanja Spasevski; Saša Jovanov i Jelena Surdanov; Saša...

Popis stanovništva 2022: Danas počinje popis

Popis stanovništva 2022: Danas počinje popis

Danas počinje popis BEOGRAD, 1. oktobra (Tanjug) - U Srbiji danas počinje popis stanovništva, a oko 15.000 izabranih popisivača krenuće od vrata do vrata, metodom intervjua da od građana prikupljaju popisne podatke. Direktor Republičkog zavoda za statistiku Miladin...

najnovije

najčitanije