Priroda za budućnost bez granica: Deca iz Opova u sportskom kampu ekološkog centra

07/09/2021

Deca iz Opova u sportskom kampu ekološkog centra

OPOVO, 7. Septembar 2021 – Crveni krst Vojvodine realizuje IPA projekat NAFUTURE HUSRB/1903/34/0034 finansiran sredstvima Evropske unije pod nazivom „Priroda za budućnost bez granica“ u partnerstvu sa mađarskim Crvenim krstom – organizacijom Crveni krst Čongrad .

U okviru projekta, u julu i septembru mesecu održana su dva sportska kampa u Ekološkom centru “Radulovački” u Sremskim Karlovcima, gde je učestvovalo četvoro dece iz Opova. Pored njih su učešće u kampu uzeli i njihovi vršnjaci iz drugih vojvođanskih gradova i opština i iz mađarskog grada Čongrad.

U toku kampa deca su imala priliku da se bave sportovima kao što su odbojka, fudbal, košarka, atletika i kapuera. Takođe su učestvovala u različitim takmičenjima i aktivnostima namenjenim izgradnji timskog duha. Pored obilaska znamenitosti Sremskih Karlovaca, deca su obišla i izletište Stražilovo na Fruškoj gori.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije