Doček Mandaline: Magija Boleta Brkljača i izložba slika španskih umetnika

03/08/2021

Magija Boleta Brkljača i izložba slika španskih umetnika

SEFKERIN, 3. avgust 2021 – U organizaciji mesne zajednice Sefkerin organizovani su programski sadržaji za doček seoske zavetine Mandaline (Sv. Marija Magdalena).

U školskom dvorištu pred oko stotinak dece nastup je imao poznati mađioničar, iluzionista, fakir, hipnotizer i Ginisov rekorder Boško Bole Brkljač, koji je oduševio prisutne, a posebno one najmlađe.

U sali za venčavanje, u zgradi mesne zajednice“ Kulturni centar Opovo je priredio izložbu slika špankih umetnika iz fonda Galerije „Jovan Popović“. Izložbu su otvorili direktorka ONB Opovo Katarina Nikolić Ralić, predsednik opštine Opovo Miloš Markov, predsednica Saveta mesne zajednice Sefkerin Kristina Krunić, pokrajinski poslanik Predrag Ginculj i član Saveta MZ Sefkerin Steva Stankov.

Na dan slave, 4. avgusta, u 9:30 časova održaće se liturgija u hramu Svetog Arhangela Gavrila, a od 17:00 časova FK Tempo organizuje triagonal na fudbalskom terenu u Sefkerinu, a pored domaćina učestvuju FK Siti sport klub iz Borče i Radnički iz Barande.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije