Turnir Marija Magdalina: Glogonjski „Crveni đavoli“ podigli pobednički pehar

30/07/2021

u SPORT

Glogonjski „Crveni đavoli“ podigli pobednički pehar

SEFKERIN, 30. jul 2021 – Ovogodišnji turnir u malom fudbalu „Marija Magdalina“ osvojila je glogonjska ekipa Crveni đavoli. Oni su u finalu pobedili Radnički iz Barande rezultatom 4:1. U utakmici za treće mesto sefkerinska ekipa Novaković savladala je Perionicu 2:1.

Nagradu za ferplej dobila je ekipa Dare metal, najbolji strelac je bio Aleksandar Divljački, najbolji golman je Vladimir Jovčevski, dok je za najboljeg igrača turnira proglašen Milan Šušnjar.

Predsednik opštine Miloš Markov je pozdravio sve učesnike i čestitao pobednicima i nagrađenima uz želju da turnir napreduje narednih godina. Ispred organizatora turnira Saša Jovičin se zahvalio Mesnoj zajednici Sefkerin i lokalnoj samoupravi na podršci, kao i svim sponzorima koji su pomogli organizaciju i održavanje turnira, a pehare i plakete su uručili predsednica Saveta mesne zajednice Sefkerin Kristina Krunić, zamenik predsednika SO Opovo Dragan Ugrinov, zamenica predsednika opštine Anka Simin Damjanov, predsednik SO Opovo Nenad Josić, pokrajinski poslanik Predrag Ginculj i predsednik opštine Miloš Markov.

Nakon uručivanja nagrada priređen je vatromet.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Košarka: Srebro za mlađe pionirke Agros Basketa

Košarka: Srebro za mlađe pionirke Agros Basketa

Srebro za mlađe pionirke Agros Basketa OPOVO, 6. jun 2023 – Na finalnom turniru Regionalne lige za mlađe pionirke Košarkaškog saveza Beograd, košarkašice Agros Basketa osvojile su srebrnu medalju. Tokom prvenstva Opovčanke su bile prve u svojoj grupi, zatim su u...

najnovije

najčitanije