Predškolska ustanova „Bambi“ Opovo: Potpisan ugovor za projekat „Unapređenje energetske efikasnosti“ (video)

July 1, 2021

Potpisan ugovor za projekat „Unapređenje energetske efikasnosti“

BEOGRAD-OPOVO, 30. jun/ 1. jul 2021 – Ministarka pravde u Vladi Republike Srbije Maja Popović uručila je ugovore o dodeli sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja za 139 projekata od javnog interesa.

Ministarstvo pravde je ove godine sprovelo šesti javni konkurs za dodelu sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja, na kome je za projekte iz oblasti zdravstva, kulture, prosvete i socijalne zaštite raspodeljeno ukupno 500.000.000 dinara.

Za realizaciju projekta „Unapređenje energetske efikasnosti“, Predškolska ustanova „Bambi“ Opovo dobila je sredstva u iznosu od 477.000 dinara, a ugovor je potisala direktorka ustanove Gordana Rajšić.

„Danas je Predškolska ustanova „Bambi“ potpisala ugovor sa Ministarstvom pravde za sredstva po raspisanom konkursu, koja su namenjena za zamenu stolarije na objektu u Opovu. Na taj način zamenićemo kompletnu stolariju što je od velikog značaja za ustanovu i boravak dece. Zahvaljujem se svim kolegama koji su radili na projektu i u budućnosti očekujemo još mnogo lepih projekata“, izjavila je Rajšić.

Dodeli sredstava prisustvovali su ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović, državni sekretar Ministarstva zdravlja Ferenc Vicko i državni sekretar Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Ivica Radović.

pročitajte još i

Matične knjige venčanih: U septembru šest venčanja

Matične knjige venčanih: U septembru šest venčanja

U septembru šest venčanja OPOVO, 1. oktobar 2022 - Tokom septembra na teritoriji Opštine Opovo održano je šest venčanja, četiri u Opovu i dva u Sefkerinu. OPOVO: Đorđe Šimšić i Jovana Lekić; Nemanja Janjić i Tanja Spasevski; Saša Jovanov i Jelena Surdanov; Saša...

Popis stanovništva 2022: Danas počinje popis

Popis stanovništva 2022: Danas počinje popis

Danas počinje popis BEOGRAD, 1. oktobra (Tanjug) - U Srbiji danas počinje popis stanovništva, a oko 15.000 izabranih popisivača krenuće od vrata do vrata, metodom intervjua da od građana prikupljaju popisne podatke. Direktor Republičkog zavoda za statistiku Miladin...

najnovije

najčitanije