Predškolska ustanova „Bambi“ Opovo: Potpisan ugovor za projekat „Unapređenje energetske efikasnosti“ (video)

01/07/2021

Potpisan ugovor za projekat „Unapređenje energetske efikasnosti“

BEOGRAD-OPOVO, 30. jun/ 1. jul 2021 – Ministarka pravde u Vladi Republike Srbije Maja Popović uručila je ugovore o dodeli sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja za 139 projekata od javnog interesa.

Ministarstvo pravde je ove godine sprovelo šesti javni konkurs za dodelu sredstava prikupljenih po osnovu odlaganja krivičnog gonjenja, na kome je za projekte iz oblasti zdravstva, kulture, prosvete i socijalne zaštite raspodeljeno ukupno 500.000.000 dinara.

Za realizaciju projekta „Unapređenje energetske efikasnosti“, Predškolska ustanova „Bambi“ Opovo dobila je sredstva u iznosu od 477.000 dinara, a ugovor je potisala direktorka ustanove Gordana Rajšić.

„Danas je Predškolska ustanova „Bambi“ potpisala ugovor sa Ministarstvom pravde za sredstva po raspisanom konkursu, koja su namenjena za zamenu stolarije na objektu u Opovu. Na taj način zamenićemo kompletnu stolariju što je od velikog značaja za ustanovu i boravak dece. Zahvaljujem se svim kolegama koji su radili na projektu i u budućnosti očekujemo još mnogo lepih projekata“, izjavila je Rajšić.

Dodeli sredstava prisustvovali su ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović, državni sekretar Ministarstva zdravlja Ferenc Vicko i državni sekretar Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Ivica Radović.

pročitajte još i

Susret veterana folklora Srbije: Čigra po sedmi put u Žitištu

Susret veterana folklora Srbije: Čigra po sedmi put u Žitištu

Susret veterana folklora Srbije: Čigra po sedmi put u Žitištu OPOVO, 28. mart 2023 -  U Žitištu se od 11. marta do 8. aprila održava jedna od najstarijih etno manifestacija u ovom delu Srbije pod nazivom Susret veterana folklora Srbije „Spomenar“. Ove godine se...

Društvo: Održana Osnivačka skupština Udruženja preduzetnika

Društvo: Održana Osnivačka skupština Udruženja preduzetnika

Održana Osnivačka skupština Udruženja preduzetnika OPOVO, 27. mart 2023 – U opovu je 23. marta održana Osnivačka skupština novoformiranog Udruženja preduzetnika Opštine Opovo. Na osnivačkoj sednici su izabrani članovi Upravnog odbora – Zlatka Ugrinov, Dragan Knežević,...

Radio televizija Srbije: Sakuljani gostovali u Šarenici (video)

Radio televizija Srbije: Sakuljani gostovali u Šarenici (video)

Sakuljani gostovali u Šarenici BEOGRAD, 26. mart 2023 – Povodom skorašnjeg održavanja 25. ovčarskih dana u Sakulama, u popularnoj emisiji Radio televizije Srbije „Šarenica, gostovali su i najavili manifestaciju predstavnici Udruženja stočara „Ovčar“ Sakule, Srba...

najnovije

najčitanije