Crveni krst Opovo: Predsednik opštine ispratio decu u vršačko odmaralište

28/06/2021

Predsednik opštine ispratio decu u vršačko odmaralište

OPOVO, 28. jun 2021 – Pod pokroviteljstvom Crvenog krsta Vojvodine i ove godine je organizovano odmaralište na Vršačkom bregu gde će odabrana deca iz socijalno ugroženih porodica boraviti u periodu od 28. juna do 2. jula.

Troje školske dece iz Opštine Opovo, putovaće u Vršac, a uslov je bio da budu primerenog ponašanja i lako prilagodljivi grupi. Crveni krst je obezbedio i finansirao prevoz, smeštaj, ishranu, edukativne i zabavne aktivnosti, zdravstvenu zaštitu i vaspitače, dok je lokalna samouprava, kao i prethodnih godina obezbedila „džeparac“ tokom boravka.

Decu i sekretara Crvenog krsta Opovo Draganu Avramović primio je predsednik opštine Miloš Markov, koji je sa njima razgovarao i u ime lokalne samouprave, pored „džeparca“ uručio slatko – slane pakete. Nakon sastanka, Dragana Avramović je kao pratilac ispratila  decu u Vršac.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije