Najava akcije Zavrni rukave: U nedelju čišćenje mini deponije

25/06/2021

U nedelju čišćenje mini deponije

OPOVO, 25. jun 2021 – Povodom nove akcije u okviru projekta „Zavrni rukave“ članovi neformalne grupe Eko straža uputili su poziv svim raspoloženim eko volonterima da im se u nedelju pridruže u čišćenju mini deponije na kraju ulice Svetorzara Markovića u Opovu.

„U nedelju 27.06. od 9 do 11h čistićemo mini deponiju koja se nalazi na kraju ulice Svetozara Markovica, kad se krene uz kanal.

Za ovu akciju će nam biti potrebni alati, pa ako imate ponesite vile, grabulje, lopate i sve ostalo što mislite da nam može koristiti. Kao i svaki put, određenu količinu džakova i rukavica imamo, ako želite ponesite još.

Takođe, obavezno ponesite kremu sa zaštitnim faktorom.

Nalazimo se nešto pre 9h na kraju ulice Svetozara Markovića, kod puta koji vodi ka njivama. Tačne koordinate su 45.062651,20.428471.

Dođite da uradimo nešto lepo i korisno za prirodu i naše selo. Vidimo se u nedelju“.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Poziv učesnicima ratova za prijavu u udruženje

Poziv učesnicima ratova za prijavu u udruženje

OPOVO,14. jun 2024 Udruženje boraca ratova 91 – 99 „Banat“ iz Opova poziva sve učesnike ratova da podnesu zahtev za konačni status u opštini Opovo gde je od dokumentacije potrebna lična karta i vojna knjižica. Sticanjem ovog statusa dobijaju se određene beneficije,...

Poziv za učešće na Festivalu mentalnog zdravlja 2024.

Poziv za učešće na Festivalu mentalnog zdravlja 2024.

PANČEVO, 10. jun 2024 - Zavod za javno zdravlje Pančevo i Udruženje „Pneuma“ Kreativni kolektiv pozivaju zainteresovane ustanove, nevladine organizacije, udruženja i pojedince da se pridruže u kreiranju programa i organizovanju događaja u okviru Festivala mentalnog...

najnovije

najčitanije