Najava akcije Zavrni rukave: U nedelju čišćenje mini deponije

25/06/2021

U nedelju čišćenje mini deponije

OPOVO, 25. jun 2021 – Povodom nove akcije u okviru projekta „Zavrni rukave“ članovi neformalne grupe Eko straža uputili su poziv svim raspoloženim eko volonterima da im se u nedelju pridruže u čišćenju mini deponije na kraju ulice Svetorzara Markovića u Opovu.

„U nedelju 27.06. od 9 do 11h čistićemo mini deponiju koja se nalazi na kraju ulice Svetozara Markovica, kad se krene uz kanal.

Za ovu akciju će nam biti potrebni alati, pa ako imate ponesite vile, grabulje, lopate i sve ostalo što mislite da nam može koristiti. Kao i svaki put, određenu količinu džakova i rukavica imamo, ako želite ponesite još.

Takođe, obavezno ponesite kremu sa zaštitnim faktorom.

Nalazimo se nešto pre 9h na kraju ulice Svetozara Markovića, kod puta koji vodi ka njivama. Tačne koordinate su 45.062651,20.428471.

Dođite da uradimo nešto lepo i korisno za prirodu i naše selo. Vidimo se u nedelju“.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije