Najava akcije Zavrni rukave: U nedelju čišćenje mini deponije

25/06/2021

U nedelju čišćenje mini deponije

OPOVO, 25. jun 2021 – Povodom nove akcije u okviru projekta „Zavrni rukave“ članovi neformalne grupe Eko straža uputili su poziv svim raspoloženim eko volonterima da im se u nedelju pridruže u čišćenju mini deponije na kraju ulice Svetorzara Markovića u Opovu.

„U nedelju 27.06. od 9 do 11h čistićemo mini deponiju koja se nalazi na kraju ulice Svetozara Markovica, kad se krene uz kanal.

Za ovu akciju će nam biti potrebni alati, pa ako imate ponesite vile, grabulje, lopate i sve ostalo što mislite da nam može koristiti. Kao i svaki put, određenu količinu džakova i rukavica imamo, ako želite ponesite još.

Takođe, obavezno ponesite kremu sa zaštitnim faktorom.

Nalazimo se nešto pre 9h na kraju ulice Svetozara Markovića, kod puta koji vodi ka njivama. Tačne koordinate su 45.062651,20.428471.

Dođite da uradimo nešto lepo i korisno za prirodu i naše selo. Vidimo se u nedelju“.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Nenad Stojčić: Iz Kine s ljubavlju (2)

Iz Kine s ljubavlju (2) Kao što sam na početku priče pomenuo, Hangdžou smatraju jednim od najlepših gradova u Kini. Harmoničan spoj modernog i tradicionalnog, grad je poznat po visokom kvalitetu života i tehnološkim razvojem ali s druge strane očuvanom tradicijom....

LD Šnjep: Održana 15. gulašijada u Barandi (video)

LD Šnjep: Održana 15. gulašijada u Barandi (video)

Održana 15. gulašijada u Barandi https://youtu.be/yijtqcAWSzE BARANDA, 22. maj 2023 - U organizaciji Lovačkog društva „Šnjep“ održana je 15. po redu gulašijada. Kao i prethodne godine gulašijadu je obeležila velika posećenost, kako samih učesnika takmičenja u kuvanju...

najnovije

najčitanije