Inicijativa građana, realizacija lokalne samouprave: Otvoreno dečje zabavno igralište u opovačkom naselju Kertiz (video)

29/04/2021

Otvoreno dečje zabavno igralište u opovačkom naselju Kertiz

OPOVO, 29. april 2021 – Na uglu ulica Šumske i Grobljanske u opovačkom naselju Kertiz svečano je otvoreno novo dečje zabavno igralište za one najmlađe mališane. I roditelji dece izrazili su zadovoljstvo novim igralištem jer više ne moraju decu voditi u centar Opova kako bi se igrala u zabavnom parku.

Predsednik opštine Miloš Markov je zajedno sa svojim saradnicima iz kabineta, Skupštine i Saveta mesne zajednice Opovo, pozdravio okupljene građane i istakao da su mu ovakvi projekti najdraži.

„Na inicijativu građana naselja Kertiz, danas je ispred nas još jedno dečje igralište i veliko mi je zadovoljstvo jer treba da pravimo što više dečijih igrališta. Kada vidite ovoliko dece u ovom kraju, njihovu radost i želju za druženjem, a sada smo mi malo to ulepšali sa jednim mobilijarom, znate da ste dobro uradili i meni su ovo najdraže aktivnosti. Želim da ih nastavimo, ne samo u centralnim zonama naseljenih mesta, nego i tamo gde zaista postoji potreba, gde ima dece, kao što je to ovde u Kertizu“, izjavio je Markov.

Pročitajte još: Romsko naselje u Sefkerinu: Uz podršku lokalne samouprave volonteri renovirali dečje igralište
 Na inicijativu odbornika i pokrajinskog poslanika Predraga Ginculja u romskom naselju u Sefkerinu sprovedena je akcija uređenja dečjeg sportskog igrališta. 

Predsednik opštine je iskoristio priliku i uputio građanima uskršnju čestitku.

„Želeo bih ujedno da čestitam i predstojeće uskršnje praznike svim vernicima koji Uskrs slave po julijanskom kalendaru i da ih provedu u miru i krugu porodice“.  

Ovaj mini projekat realizovala je lokalna samouprava preko Mesne zajednice Opovo, a prisutni mališani počašćeni su slatkišima.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije