Renovirana svlačionica na SRC Opovo: Uklonjeni grafiti i okrečena fasada

10/04/2021

Uklonjeni grafiti i okrečena fasada


OPOVO, 10 april 2021 – Zajedničkom radnom akcijom lokalne samouprave i AK „Spartak“ Opovo danas je adaptirana fasada svlačionice na Sportsko rekreativnom centru u Opovu.

Kao što smo već izveštavali na fasadi su nedavno ispisani i nacrtani neprimereni grafiti tako da je to sada sanirano.

Trener AK „Spartak“ Opovo Nemanja Stojanović, zahvalio se lokalnoj samoupravi i firmi Agros doo Opovo, na ustupanju svlačionica za potrebe kluba, koji inače trenira na Sportsko rekreativnom centru Opovo.

„Danas smo se ovde skupili, par mojih atletičara i predstavnici lokalne samouprave, znači uz njihovu podršku renoviramo fasadu s obzirom da su na njoj ispisani neprimereni grafiti, a nije prikladno da to stoji jer se tu okupljaju i deca ali i svi sportisti. Nedavno smo dobili, takođe uz pomoć lokalne samouprave i firme Agros doo Opovo, ove prostorije na korišćenje i to će nam puno značiti jer nam je atletska staza na samo 10 metara, nasip bedema na 100 metara, tu nam je skakalište za skok u dalj, bacalište za kuglu, tako da nam je sve na dohvat ruke“, izjavio je trener opovačkih atletičara nemanja Stojanović.

Lokalna samouprava je uputila apel da se javna imovina čuva jer to je vlasništvo svih građana naše opštine pa se tako trebamo i odnositi prema njoj.


MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

najnovije

najčitanije