Građanske inicijative: U toku je rešavanje problema igrališta u Kertizu

17/03/2021

U toku je rešavanje problema igrališta u Kertizu

OPOVO, 17. mart 2021 – U kabinetu predsednika opštine danas je održan sastanak između delegacije građana opovačkog naselja Kertiz i predstavnika lokalne samouprave ispred koje su bili predsednik opštine Miloš Markov, njegov pomoćnik Nebojša Kovačević i rukovodilac Odeljenja za urbanizam Opštinske uprave Opovo Rade Cvetanović.

U pitanju je problem lokacije igrališta u naselju Kertiz koje je delimično postavljeno na privatnoj parceli pa je na inicijativu građana odlučeno da se pristupi rešavanju problema tako što će lokalna samouprava angažovanjem ovlašćene geodetske kuće izvršiti obeležavanje predmetne parcele i na osnovu toga na sledećem sastanku razmotriti mogućnost pomeranja postojećeg igrališta za širinu privatne parcele koju vlasnik tek sada privodi nameni.

Kako su istakli predstavnici lokalne samouprave, učiniće sve što je u njihovoj ingerenciji da se ovaj problem reši na zadovoljstvo svih strana.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije