Ministarstvo odbrane: VOJNIK IZVRŠIO SAMOUBISTVO U KASARNI U PANČEVU

15/01/2021

VOJNIK IZVRŠIO SAMOUBISTVO U KASARNI U PANČEVU

Pančevo, 15. januar 2021;

Izvor: Tanjug;
Ministarstvo odbrane saopštilo je da je vojnik na dobrovoljnom služenju vojnog roka S. P. izvršio samoubistvo na stražarskom mestu u kasarni “Rastko Nemanjić” u Pančevu, koja je sedište Specijalne brigade Vojske Srbije.
To se dogodilo u četvrtak u 15:45, a u toku je uviđaj, saopšteno je na sajtu ministarstva.
Mediji prenose da je vojnik S. P. prvo bio na obuci u Leskovcu i Požarevcu, odakle je prekomandovan u kasarnu u Pančevu.

Kako saopštava tužilaštvo, na licu mesta izvršen je uviđaj od strane Vojne policije kojem je prisustvovao i dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Pančevu kojom prilikom je na beživotnom telu uočena prostrelna rana u predelu glave. U okviru predistražnog postupka naložena je sudsko-medicinska obdukcija radi utvrđivanja tačnog uzroka smrti, a preduzimaju se i druge radnje od značaja za razjašnjenje okolnosti smrti vojnika.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama OPOVO, 20. april 2024 – U organizaciji Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Opovo, u utorak, 23. aprila održaće se akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama. U Barandi, krv se...

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

najnovije

najčitanije