Rekonstrukcija vodovodne mreže: SLEDI ZAMENA CEVI U ULICI IVE LOLE RIBARA, PRVI POTROŠAČI DANAS PRIKLJUČENI

30/07/2014

SLEDI ZAMENA CEVI U ULICI IVE LOLE RIBARA, PRVI POTROŠAČI DANAS PRIKLJUČENI
Opovo, 30. jul 2014;
Pored ulice Stanka Tomića u Opovu gde su u toku radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u vidu zamene starih azbestnih cevi sa novim polietilenskim, uskoro se očekuje i početak druge faze koja će obuhvatiti rekonstrukciju u ulici Ive Lole Ribara.Inače danas su prvi potrošači u ulici Stanka Tomića priključeni na novi vodovod.
30837Sredstva za nastavak ovog projekta obezbeđena su preko Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodosnabdevanje i šumarstvo. Pokrajinski sekretarijat sufinansira projekat sa 14 miliona dinara, dok Opština Opovo učestvuje sa 3, 5 miliona dinara. Ugovor je potpisan a početak radova zavisiće od roka prenosa sredstava i procedure javne nabavke.
30835Inače, povodom pitanja građana na osnovu kojih kriterijuma se određuju prioriteti i redosled radova po ulicama odgovor smo potražili kod rukovodioca Odeljenja za privredu i finansije Opštinske uprave Opovo Slavka Mančeva.
30832– Projektna dokumentacija je urađena za kompletno naseljeno mesto Opovo, istakao je Mančev i dodao da se izbor radova po ulicama vrši na osnovu trenutno raspoloživih sredstava. Na osnovu ukupne vrednosti radova, dužine ulice i broja domaćinstava vrši se izbor lokacije, objasnio je Slavko Mančev. Trenutna kalkulacija nam dozvoljava da započnemo radove u jednoj od najdužih ulica u Opovu gde vodovod inače daje bočne priključke.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije