Promena saobraćaja u Beogradu biće trajna: NOVA ZABRANA SKRETANJA KA PANČEVAČKOM MOSTU

30/11/2020

NOVA ZABRANA SKRETANJA KA PANČEVAČKOM MOSTU

Izvor:  Srbija danas/Telegraf Pon, 30. Novembar, 2020 
Preporuka vozačima je da usled uspostavljenog novog režima saobraćaja, koriste kružni tok Bogoslovija za uključenje na Pančevački most ili uključenje preko petlje iz Bulevara despota Stefana.

Vozači koji iz Ulice Dragoslava Srejovića pokušaju da se uključe levo ka Pančevačkom mostu od juče nailaze na znak za zabranu i to je novi trajni režim saobraćaja u toj zoni.

foto: Sekretarijat za saobraćaj grada Beograda

Za put ka mostu iz ovog smera vozači će morati da nastave pravo, zatim da prođu kroz kružni tok pored Bogoslovije i vrate se na put ka mostu.

Time se izbegava nezgodno levo skretanje pa će se ubrzati protok na raskrsnici.

– Novim režimom saobraćaja biće zabranjeno levo skretanje na Pančevački most na prilazu raskrsnici iz Ulice Dragoslava Srejovića. Iz ovog razloga doći će i do korekcije rada svetlosne signalizacije na pomenutoj raskrsnici i preraspodele zelenog vremena u korist saobraćajnih tokova koji dolaze sa Pančevačkog mosta. Na ovaj način očekuje se poboljšanje protočnosti saobraćaja i smanjenje saobraćajnih gužvi za vozila koja dolaze sa Pančevačkog mosta – saopštavaju iz Sekretarijata za saobraćaj.

Predložene su druge mogućnosti za uključenje.

– Preporuka vozačima je da usled uspostavljenog novog režima saobraćaja koriste kružni tok Bogoslovija za uključenje na Pančevački most ili uključenje preko petlje iz Bulevara despota Stefan – navode u Sekretarijatu.  

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Promena vremena, zahlađenje i kiša SRBIJA, 16. april 2024 Danas od sredine dana i dalje povećanje oblačnosti, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Očekuje se vetar umerenog intenziteta, jugozapadni, kasnije popodne u skretanju na umeren i jak...

najnovije

najčitanije