Štab za vanredne situacije: MONTIRAN ŠATOR ISPRED KOVID AMBULANTE U OPOVU (VIDEO)

30/11/2020

MONTIRAN ŠATOR ISPRED KOVID AMBULANTE U OPOVU

Opovo, 30. novembar 2020;

Povodom zahteva Doma zdravlja Opovo za nabavku šatora zbog potrebe kovid ambulante koja radi u sastavu opovačke zdravstvene ustanove, a zbog svakodnevnog uvećanja broja testiranja i građana koji provode vreme na otvorenom dok čekaju red, Štab za vanredne situacije Opštine Opovo sproveo je preko Sektora za vanredne situacije u Pančevu nabavku šatora M-70, metalne konstrukcije sa tri klipa.

Konstrukciju i šator montirali su radnici komunalnog preduzeća „Mladost“, tako da je pomoćna infrastruktura uz ranije postavljene montažne toalete sada kompletirana.

Predsednik opštine Miloš Markov, koji je ujedno po funkciji i komandant Štaba za vanredne situacije Opštine Opovo uputio je apel građanima naše opštine da se pridržavaju obaveznih i preporučenih mera.

„Nalazimo se u vrlo ozbiljnoj epidemiološkoj situaciji. U celom Južnobanatskom okrugu svakodnevno se povećava broj potivnih na virus Covid-19, što nije mimoišlo ni Opštinu Opovo. Zdravstveni radnici su pod velikim pritiskom i mi kao građani im moramo pomoći odgovornim ponašanjem, a to je pre svega poštovanje mera prevencija jer to je za sada najefikasniji način u suzbijanju epidemije. Montiranjem pomoćne infrastrukture ispred kovid ambulante, pokušali smo da građanima bar malo olakšamo ovu tešku situaciju kako bi se dok čekaju testiranje zaštitili od hladnoće i padavina“, poručio je Markov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije