Druga južnobanatska liga Zapad 5. kolo: TEMPO I DALJE BEZ BODOVA

28/09/2020

u SPORT

TEMPO I DALJE BEZ BODOVA

Sefkerin, 28. septembar 2020;

UNIREA (Uzdin) – TEMPO (Sefkerin) 2:1 (1:0); Porazom u Uzdinu, Sefkerinci su i nakon pet kola bez osvojenih bodova. Sefkerinci su na utakmicu otišli bez osam standardnih igrača od kojih je šest povređeno, a na samoj utakmici u 35. minutu došlo je do teške povrede Igora Lazovića (ščašenje ili prelom ključne kosti), koji je sa terena prevezen u pančevačku bolnicu. Pored njega na utakmici su se povredili i Jovan Đinović i Bojan Forgić, tako da je ekipa Tempa u ovom trenutku gotovo desetkovana.

Domaćin je pogotkom Novkovića poveo u 30. minutu, a zatim je u 65. minutu, nakon igranja rukom Radojčića u šesnaetercu, Đurić bio siguran sa bele tačke i povisio vođstvo Uzdinaca. Sefkerinci su uspeli da postignu počasni gol u poslednjem minutu utakmice preko Ognjena Stajića.

TEMPO: Đinović, Jovanov, Dačić, Simeon, Jaćimovski, Radojčić, Stanisavljević, Ilkić, Forgić (Stajić 83’), Arsić, Lazović (Krujezi 35’).

REZULTATI 5. kola: Unirea – Tempo 2:1; Mundial – Glogonj 0:1; Jedinstvo Stević – Pobeda 6:1; Omladinac 1927 – slobodan tim.

TABELA: 1. Jedinstvo Stević (15); 2. Glogonj (12); 3. Mundial (6); 4. Unirea (6); 5. OMLADINAC 1927 (3); 6. Pobeda (3); 7. TEMPO (0).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije