Saopštenje Lige socijaldemokrata Vojvodine: PETAR HORVAT I DALJE NA ČELU OPOVAČKIH LIGAŠA

06/07/2014

PETAR HORVAT I DALJE NA ČELU OPOVAČKIH LIGAŠA
10536398_10203397420330419_443216827_oOpovo, 06. jul 2014;
Na redovnoj izbornoj skupštini u petak 4 jula, opovački ligaši ponovo su jednoglasno za predsednika opštinskog odbora izabrali Petra Horvata kao i novi sastav opštinskog i mesnih odbora LSV Opovo.

Okupljeni članovi izrazili su zadovoljstvo dosadašnjim radom i zalaganjem predsednika kao i  radom odbora tako da su odbori ostali u skoro identičnom sastavu uz manje neophodne izmene. U mesnim odborima rukovodstvo je ostalo isto osim izmene u mesnom odboru Sefkerin koji je dobio novog predsednika Milićev Nikolu.

Predhodno su na skupštinama i organizacije Forum Žena LSV Opovo i  Omladina LSV Opovo izabrali novo rukovodstvo i formirali nove timove. Nova predsednica Foruma žena LSV Opovo je Sanja Mitrović, dok je koordinatorka za komunikaciju kao i predstavnica Foruma Opovo u skupštini Foruma žena LSV Djurović Slavica, koordinatorka za akciju Drobnjak Milica i članica koordinacionog tima Prodanov Marija.

Za novog  predsednika omladine izabran je Robert Mažing a potpredsednici su  Krišan Jovana i Petrov Ivan

Na izbornoj skupštini u petak predsednik Horvat podneo je izveštaj o svom radu i postignutim rezultatima, analizirao trenutnu lokalnu situaciju i izneo planove za naredni period.

Opštinski odbor LSV Opovo stavio je akcenat na omladinu potpuno uveren u njihovu mogućnost da doprinesu uspešnosti rada odbora. Nesumnjivo, u omladini je naša budućnost a Liga socijaldemokrata Vojvodine ima omladinu na koju može da bude ponosna. Shodno tome u sastav opštinskog odbora LSV Opovo ušlo je čak sedam omladinaca kao i  pet žena što je samo potvrda stavova o ravnopravnosti i aktivnoj ulozi žena na mestima odlučivanja koje Liga oduvek ima.

Liga Socijaldemokrata Vojvodine Opovo u narednom periodu  usmeriće svoj rad na   izradu projekata u oblasti sporta, omladine, kulture i informisanja, poljoprivrede i ostalih projekata u interesu naših gradjana.

Opštinski odbor LSV Opovo

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije