Lokalni izbori 2020: OPOVAČKI NAPREDNJACI PRVI PREDALI IZBORNU LISTU (VIDEO)

05/03/2020

OPOVAČKI NAPREDNJACI PRVI PREDALI IZBORNU LISTU

Opovo, 5. mart 2020;

Samo dan nakon raspisivanja lokalnih izbora, Opštinski odbor SNS Opovo predao je Opštinskoj izbornoj komisiji lokalnu izbornu listu Aleksandar Vučić – Za našu decu sa overenim potpisima i kompletnom dokumentacijom. Zajedno sa svojim saradnicima i aktivistima stranke, dokumentaciju je predao predsednik Opštinskog odbora dr Zoran Tasić, a od strane Opštinske izborne komisije konstatovno je da su svi propisani dokumenti predati.

Vrlo brzo nakon što je juče predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković raspisala lokalne izbore za odbornike u gradovima i opštinama, građani su počeli da dolaze u prostorije Opštinskog odbora SNS u Opovu kako bi dali svoje potpise za listu. Opovački naprednjaci su se dobro organizovali i tokom jučerašnjeg popodneva sakupili potpise za lokalnu, ali i pokrajinsku i republičku listu.

Tasić se zahvalio građanima na podršci u prikupljanju potpisa i poverenju koje imaju u politiku Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića.

„Moram da se zahvalim prvenstveno građanima Opštine Opovo, koji su u velikom broju podržali ne samo listu Srpske napredne stranke na lokalnim izborima već i na pokrajinskim i republičkim. Za nešto manje od 24 časa uspeli smo da prikupimo više od 600 potpisa što govori da su građani Opštine Opovo prepoznali politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke i da je ovako velika podrška u Opovu potvrda dobre politike koja se vodila prethodne četiri godine“, izjavio je nakon predaje liste Tasić.

Na pitanje kako će teći predizborne aktivnosti Tasić poručuje da kampanja počinje već ovog momenta i zasnivaće se na neposrednom razgovoru sa građanima.

„Što se nas tiče kampanja počinje već ovog momenta i cilj naše kampanje jeste da obiđemo svaku kuću, svaku ulicu, svakog građanina, da razgovaramo, pa i da istrpimo kritike, ali pre svega da predstavimo šta smo to radili ove četiri godine. Ne samo kao lokalna vlast već i sve ono što je urađeno na pokrajinskom i republičkom nivou. Cilj naše kampanje nije da se bavimo opozicijom i njihovim kampanjama već da predstavimo naše rezultate i realizovane projekte u prethodne četiri godine, rekao je Tasić.

Predsednik opovačkih naprednjaka je izrazio želju da predstojeća kampanja bude fer i korektna i da će se isključivo baviti interesima građana Opova.

 „Svima želim dobru izbornu kampanju, našim konkurentima naravno fer i korektnu kampanju, mi se nećemo baviti njima jer ćemo se baviti isključivo onim što smo radili prethodne četiri godine i isključivo interesima građana naše opštine, poručio je Tasić.

U međuvremenu, večeras u 19:00 časova, Opštinska izborna komisija je proglasila listu Aleksandar Vučić – Za našu decu pod rednim brojem 1, a kako saznajemo prvi na ovoj listi nalazi se aktuelni predsednik opštine i predsednik Opštinskog odbora SNS Opovo dr Zoran Tasić.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije