Saopštenje Opštinskog odbora SNS Opovo: TEHNIČKA OPREMA ZA UDRUŽENJE „ZLATNE RUKE“

23/02/2020

TEHNIČKA OPREMA ZA UDRUŽENJE „ZLATNE RUKE“

Sakule, 22. februar 2020;

Predsednik Opštinskog odbora Opovo dr Zoran Tasić i funkcioneri odbora Nebojša Kovačević i Milorad Ješin uručili su tehničku opremu Udruženju žena „Zlatne ruke“ iz Sakula. Oprema je kupljena od dobrovoljnih priloga članova i simpatizera stranke, a koristiće se u radnim prostorijama ovog udruženja.

Tasić je istakao značaj osnaživanja žena i potrebe da se pomogne u njihovom radu.

„Sakulsko udruženje žena je jedno od najmlađih udruženja na teritoriji naše opštine i želeli smo kao Opštinski odbor i kao članovi Srpske napredne stranke da pošaljemo jednu jasnu poruku da podržavamo ovakvu vrstu udruženja, način na koje se žene samoorganizuju i njihovo ekonomsko osnaživanje.

Ispred udruženja „Zlatne ruke“ darodavcima se zahvalila predsednica Vesna Stanojev, a članica Udruženja Ankica Vodeničar istakla koliko im ova pomoć znači u daljem radu i druženju.

„Zahvaljujem se na ovom poklonu i drago mi je što su ljudi prepoznali naše druženje i da to preraste u našto jače i više. Drago mi je što je u svemu tome učestvuje Srpska napredna stranka i mi zajedno s njom“ poručila je Vesna Stanojev.

„Ova tehnička oprema nam puno znači kako bi okupili što više žena, da se što više družimo i proširimo ovaj prostor, da nam bude komotnije i lepše i kako bi mogli bolje da funkcionišemo“, rekla je Ankica Vodeničar.

U narednom periodu Opštinski odbor Srpske napredne stranke Opovo najavljuje podršku i drugim udruženjima, kao i svim kvalitetnim građanskim inicijativama na teritoriji Opštine Opovo.

Savet za informisanje Opštinskog odbora SNS Opovo

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije