Otvoreno klizalište: ZABAVA ZA DECU I OMLADINU TOKOM ZIMSKOG RASPUSTA (VIDEO)

31/12/2019

ZABAVA ZA DECU I OMLADINU TOKOM ZIMSKOG RASPUSTA

Opovo, 31. decembar 2019;

Poslednjeg dana stare godine na košarkaškom igralištu u Opovu zabeleo se led tako da će deca i omladina i ove zime imati klizalište. Lokalna samouprava nastavlja praksu koju je započela prošle zime i obezbedila besplatno klizalište tokom zimskog raspusta.

U prisustvu predsednika opštine dr Zorana Tasića, pokrajinskog poslanika Predraga Ginculja, predsednika Skupštine opštine Opovo Dragana Ugrinova i predsednika Sportskog saveza Opštine Opovo Igora Vujića, na radost prisutne dece klizalište je otvoreno. Predsednik opštine dr Zoran Tasić izrazio je zadovoljstvo što će deca imati i ove godine klizalište, poželeo im da lepo provedu raspust i najavio da će ovo biti praksa i narednih godina.

„Nastavljamo sa praksom otvaranja klizališta i ono što je meni važno kao predsedniku opštine jeste što smo uspeli na jedan veoma praktičan način da pokažemo našim najmlađim sugrađanima da brinemo o njima. Narednih 30 dana imaće otvorenu klizalište, imaće u čemu da uživaju i provode svoje slobodne dane tokom raspusta. Želim da zajedno sa svojim saradnicima pošaljem poruku da i ona deca koja neće ići na zimovanje u planinske centre mogu i ovde u Opovu zabavno provesti raspust. I ne samo deca iz Opova i naše opštine, nego i deca iz svih okolnih mesta, a korišćenje klizalište i iznajmljivanje klizaljki potpuno su besplatni“, izjavio je Tasić.

Koliko je ovo klizalište obradovalo mališane govore i njihove komentari koje su dali našem reporteru.

Klizalište će biti otvoreno u narednih mesec dana tako da će ga koristiti i učenici koji pohađaju školsku godinu po vojvođanskom programu, kao i srednjoškolci koji školu pohađaju u Beogradu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije