GOST UREDNIK LUKA JEVTIĆ IZ OPOVA
Opovo, 21. decembar 2019;
Kada su u pitanju gastronomija i kulinarstvo dobrih „majstora“ u našoj opštini ne fali. Međutim, sve je više mladih i školovanih kuvara koji svojim umećem i novitetima uspešno grade kulinarske karijere. Među njima se ističe dvadesetogodišnji Luka Jevtić iz Opova, koji već par godina u beogradskim restoranima sprema specijalitete za probirljivu prestoničku klijentelu.
Njegov izuzetan talenat nije ostao neprimećen pa je tako 11. decembra bio gost – urednik u specijalizovanom gastronomskom magazinu „Blic kuhinja“ gde je predstavio četiri svoja recepta. Kako kaže, voli libansku kuhinju, zatim spremanje stekova, ramsteka i bifteka, a najviše voli da eksperimentiše sa začinima. Ljubav prema kuvanju nasledio je od svog oca Mladena, koji je takođe ugostitelj, kao i od bake pored koje je od malena u kuhinji.