Kreativna radionica: STVARAMO SAMI ANIMIRANI FILM

18/09/2019

STVARAMO SAMI ANIMIRANI FILM

Opovo, 18. septembar

U okviru manifestacije „Nedelja ruskog dečjeg filma Bajke detinjstva“ u maloj sali Kulturnog centra Opovo održana je kreativna radionica „Stvaramo sami animirani film“ – Upoznavanje sa ruskim tradicijama i narodnim običajima.

Cilj ove kreativne radionice je duhovno, moralno, patriotsko vaspitavanje dece i omladine, očuvanje i poštovanje prema duhovnosti i kulturno-istorijskom nasleđu Srbije i Rusije; popularizacija dečijeg stvaralaštva u oblastima dečjeg filma i video stvaralaštva; razvoj kreativnosti kod dece; stvaranje uslova za kreativni i duhovni razvoj dece na osnovu tradicionalnih vrednosti i narodnih tradicija; podrška deci u filmskom stvaranju kao oblicima dokolice i obrazovanja; razvoj umetničkog i estetskog ukusa, fantazije, mašte.

Radionicu je održala nastavnik animacionog studija Julija Danilović (rukovodilac Dečjeg ruskog kulturnog centra SO MFJPN i predavač ruskog kao stranog jezika za decu od 3 do 12 godina u RCNK u Beogradu).

Tokom rada radionice deca su mogla da se upoznaju sa osnovama scenarija, fazama kreiranja video filma, osnovama video snimanja i uređivanje snimaka u film.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije