“SENI Republičke sportskih igara paraplegičara (RSI)” u organizaciji Saveza paraplegičara i kvadriplegičara Srbije (SPIKS): ZA UPIK OPOVO ZLATO U PIKADU

14/06/2019

ZA UPIK OPOVO ZLATO U PIKADU

Bor, 14. Jun 2019
Takmičenja su se održala u periodu od 12. do 14. juna u Sportskom centru u Boru i na Borskom jezeru. Učestvovalo je 19 timova iz Srbije i četiri ekipe iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.
Takmičari su se nadmetali u atletici (bacačke discipline – kugla, koplje, disk), stonom tenisu, streljaštvu, šahu i pikadu.


Pokrovitelj “27. RSI” koje se ove godine održavaju pod geslom “Jednaki u sportu” je Ministarstvo rada, zapošljavanja, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije, dok je generalni sponzor kompanija SENI.
Ekipa UPIK iz Opova osvojila je prvo mesto u disciplini pikado. Sava Lazin, predsednik udruženja zahvalio je organizatorima igara na gostoprimstvu, a svojim članovima poželeo da i u budućnosti budu ovako aktivni i uspešni u raznim sportskim disciplinama.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije