Kancelarija narodnog poslanika: POSLANIK SUŠEC ODGOVARAO NA PITANJA GRAĐANA

07/12/2013

POSLANIK SUŠEC ODGOVARAO NA PITANJA GRAĐANA
27318 - CopyOpovo, 07. decembar 2013
Kao i što je najavljeno u medijima narodni poslanik Srpske napredne stranke iz Pančeva Željko Sušec, danas je od 10:00 časova u maloj sali Skupštine opštine Opovo, u sklopu kancelarije narodnog poslanika primao građane naše opštine. Za prijem kod narodnog poslanika prijavilo se oko petnaestak građana, a svaki od njih u zavisnosti od teme razgovora zadržavao se u proseku oko 15 minuta.
Pre nego što je kancelarija počela sa radom za građane, Sušec je održao kratak konsultativni sastanak sa članovima Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Opovo, nakon toga i sa predsednikom opštine mr Miloradom Soldatovićem, načelnikom južnobanatskog okruga mr Zoranom Tasićem i predsednikom Skupštine opštine Opovo Draganom Ugrinovim. Po završetku sastanka predsednik opštineSoldatović  je izjavio da su teme razgovora kao i uvek bili lokalni problemi, pre svega infrastruktura i investicioni programi.
27327 - CopyPovodom današnjih aktivnosti, narodni poslanik Željko Sušec je rekao da je aktivnost Kancelarije narodnog poslanika redovna u Pančevu ali zbog činjenice da mnoge lokalne samouprave nemaju svoje neposredne predstavnike u republičkom parlamentu, odlučeno da se ova praksa proširi na ceo Južnobanatski okrug. Kancelarija je važna kako bi se u neposrednom kontaktu čuli problemi građana i rešavali savetodavno ili kroz institucije. Najveći broj pitanja građana koji su danas došli da razgovaraju sa narodnim poslanikom odnosio se na nezaposlenost, gradski prevoz, vodovod i kanalizaciju, a nakon analize i ispitivanja mogućnosti poslanik Sušec će u okviru svojih poslaničkih ingerencija pismeno odgovoriti.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije