Sportikov majski turnir: FUDBALSKA EDUKACIJA UZ FERPLEJ, IGRU I DRUŽENJE

18/05/2019

u SPORT

FUDBALSKA EDUKACIJA UZ FERPLEJ, IGRU I DRUŽENJE

Opovo, 18. maj 2019:

I ove godine stadion FK Omladinca u Opovu bio je prepun mališana koji „pikaju“ loptu. Škola fudbala Sportiko, organizovala je povodom manifestacije Dan opštine – Majski dani turnir u fudbalu na kome su pored domaćina učestvovali Standard, Buba Mara i Vrčin.

Na otvaranju, deci, trenerima i roditeljima ispred organizatora Škole fudbala „Sportiko“ obratio se trener Saša Komarov, koji se zahvalio lokalnoj samoupravi na finansijskoj podršci, Sportskom savezu Opštine Opovo i sponzoru Pekari M&N. Prisutne je pozdravio predsednik Sportskog saveza Opštine Opovo Igor Vujić, dok je predsednik opštine dr Zoran Tasić poželeo učesnicima sportsku sreću, ferplej igru i ponovio da su deca i razvoj školskog sporta prioritet strategije lokalne samouprave, tako da će podrška svim klubovima koji kvalitetno i ozbiljno rade sa decom biti bezrezervno pružena.

Zvanično takmičenje organizovano je za selekcije 2012. godište, dok su selekcije od 2006. do 2011. godišta igrale revijalne utakmice. Za svu decu obezbeđene su medalje i posluženje.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Školski sport: Okružno školsko prvenstvo u atletici

Okružno školsko prvenstvo u atletici OPOVO, 28. april 2024 – U Vršcu je 23. aprila održano Okružno školsko prvenstvo u atletici. Vremenski uslovi nisu išli u prilog učenicima, duvao je jak vetar, a kasnije je počela i kiša da pada. Učešće je uzelo 35 škola iz...

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Fudbal: Radnički sa novim trenerom upisao pobedu

Radnički sa novim trenerom upisao pobedu BARANDA, 28. april 2024 – Pod vođstvom novog trenera Mirka Lutovca, Baranđani su zabeležili pobedu u susretu sa najslabijom ekipom Prve južnobanatske lige. RADNIČKI (Baranda) – BUDUĆNOST (Alibunar) 4:1 (2:0); Očekivano...

najnovije

najčitanije