Galerija “Jovan Popović” : OTVORENA IZLOŽBA LIKOVNIH STVARALACA OPOVA

22/05/2014

OTVORENA IZLOŽBA LIKOVNIH STVARALACA OPOVA
DSC_0007 DSC_0011Opovo, 22 maj 2014
Po dvadeset prvi put likovni stvaraoci Opova imali su priliku da izlože svoje radove u prostoru galerije „Jovan Popović „ u Opovu .
U početku, prvih nekoliko godina, na izložbi su učestvovali likovni stvaraoci samo iz Opova, naravno smisao same izložbe je bio da predstavi sve likovne stvaraoce koji su na bilo koji način u vezi sa Opovom, da li je u pitanju  mesto rođenja, mesto stanovanja, mesto zaposlenja ili nešto sasvim četvrto. Postepeno je  izložba proširena na celu Opštinu. Poslednjih godina, omogućeno je da na izložbi učestvuju i izlagači iz okolnih mesta, koja ne pripadaju opštini Opovo, na taj način izložba je prerasla u regionalnu manifestaciju. Sama izložba je revijalnog karaktera. Nema žiriranja, odabira radova po određenim kriterijumima, ili pak nekih drugih ograničavajućih okolnosti, radovi koji se donesu u takvom obliku i stanju se i izlažu na izložbi.
Izložba broji 45 radova, a ove godine je učestvovalo  20 autora, i biće postavljena tokom maja i juna meseca.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Čitalački klub ONB Opovo: Veče poezije i „Godine vrana“

Veče poezije i „Godine vrana“ OPOVO, 23. april 2024 - Na sastanku čitalačkog kluba, sinoć je bila posebno lepa atmofera. Učesnice su recitovale poeziju i uživale slušajući. Čulo se mnogo lepih pesama, podsetilo na neke koje smo voleli i veče je pokrenulo nežna...

najnovije

najčitanije